donderdag 15 januari 2015

Hoax

'Zelfs de BBC moet nu meebuigen waarmee de facto vaststaat dat we hier te maken hebben - het kon ook niet anders - met een variant op de MH 17-hoax, 9-11, de moord op Theo van Gogh en de moord op Kennedy -en alle andere honderden daden van ‘terroristen’ dan wel ‘lonely wolfs': een valse vlag.'

Maar nog geen paar uur later moest het berichtje op Klokkenluideronline over de authenticiteit van de Charlie Hebdo beelden alweer - het kon ook niet anders - worden rechtgezet, want de BBC site bleek zelf een hoax.

Een of andere lolbroek met de naam Michael Jones had een op de BBC gelijkende domeinnaam aangevraagd (bbc-news.co.uk), de BBC site gekopieerd en vervolgens een nepartikel geplaatst waarin de videobeelden van de Hebdo aanslag in twijfel werd getrokken. Daarbij werden ook nog 'deskundigen' geciteerd. O ja, en dat het om een plot van Israëlische geheime diensten zou gaan.

Het IP adres werd verborgen door het verkeer via DNS servers van CloudFlare te leiden. Aandacht voor de site werd gegenereerd via Twitter. En ja hoor, de plotters trapten er weer finaal in, behalve de organisatie OpenDNS, die de verkeerspiek opmerkte en de stekker uit de site trok.

Barracuda vindt het wel geinig. Om aandacht te vragen voor hun hoax theorieën gaan plotters zich uitgeven voor de door hen zo gehate main stream media, blijkbaar vanuit de overtuiging dat het anders toch niet geloofd wordt. Diezelfde plotters dus die de main stream media voortdurend corrupt verklaren, maar ze aan de lopende band als bron gebruiken.

6 opmerkingen:

  1. Die plotters geloven pas iets als er een berg lijken voor hun neus liggen... Alles wat ook maar iets 'ongeloofwaardigs' is in hun ogen is het al gelijk een false flag. Niet iets verder uitzoeken, nee hoor... False flag. Teveel moeite doen, nope. False flag. En maar lekker meewaaien jongens met de 'meelulwind' van medeplottertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En hoe erg engels wil je het hebben? Het zijn LONE WOLVES en geen LONELY WOLFS. One wolf, two WOLVES....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blijft toch apart volk, die complotdenkers. Dat merk je ook wel aan die enkeling die het waagt op dit blog te posten.

    BeantwoordenVerwijderen