maandag 12 januari 2015

Rothschilds

O jee, de Rothschilds drukken Charlie Hebdo. Schrijft Quote, die telg Philippe baron de Rothschild in Parijs voor het januarinummer interviewde. De plotters wisten weer niet hoe snel ze naar dat artikel moesten verwijzen. Immers: Rothschild = illuminatie = Joden. En dan is er altijd wel weer een of andere gesjeesde slimmerik bij NuJIJ die de overige 'dots' verbindt (vraag overigens niet naar de logica): 'De Rothschild's financieren ISIS en AL Qaeda. Ze schreven 10 jaar geleden al boeken erover, hoe zij extremisten gingen financieren om de vrijheid van de westerse landen te ontnemen...'

Maar helaas: Charlie Hebdo wordt in het januarinummer van Quote helegaar niet genoemd. Wel de linkse krant Libération, sinds kort familiebezit van de Rothschilds. Libération heeft de Charlie Hebdo-redacteuren voorlopig onderdak geboden. Maar Barracuda heeft nergens bevestigd gekregen dat Libération de krant ook drukt of gaat drukken. Met andere woorden: Herbdo wordt er met de haren bijgesleept.

Maar waar ging dat interview met een echte Rothschild dan wel over? Barracuda heeft het miljonairsnummer er even bijgepakt voor plotters die het tijdschrift met een wasknijper op de neus nog niet durven aan te pakken:

Over Libération: 'Sommige familieleden wilden de aankoop blokkeren, omdat het medium ons een politieke kracht zou maken. Dat willen wij koste wat het kost voorkomen. Wij hebben niets met politiek, of in elk geval niet naar buiten toe. Uiteindelijk zijn de critici in de familie overstemd.’

Over het familiebezit: 'Nee, wij zijn nog altijd zeer vermogend, zelfs al zou je het bezit over alle familieleden verdelen. Volgens sommigen bezitten wij vele honderden miljarden. Hoeveel het precies is, kan ik niet zeggen. Ik weet niet wat we allemaal aan investeringen hebben uitstaan en wat alles waard is. Om eerlijk te zijn vind ik dat ook niet echt interessant. Want wat is rijkdom?'

Over het moraal: 'Dat wij zo vermogend zijn, maakt ons nog niet ongevoelig voor onrecht of ongelijkheid. Wij steken heel veel energie in goede doelen, onder meer in Israël, Frankrijk, Engeland.'

Over complotten: 'Ik zie het niet als mijn taak alle complottheorieën die er bestaan er zijn boeken over volgeschreven te ontkrachten. Mensen blijven altijd jaloers, of je nu De Rothschild heet, Bill Gates of Richard Branson.'

Over Joden: 'Natuurlijk maak ik me zorgen over antisemitisme, maar ik voel me niet in het bijzonder bedreigd. Ook niet door de recente opleving ervan, onder meer in Frankrijk, waar het Front National bij de Europese verkiezingen een van de grootste partijen is geworden. De meeste extremisten in Europa zijn tegenstemmers, geen verbeten xenofoben.'

10 opmerkingen:

 1. Over Liberatuon: 'Sommige familieleden wilden de aankoop blokkeren, omdat het medium ons een politieke kracht zou maken. Dat willen wij koste wat het kost voorkomen.

  Niet dat ik in een complot geloof, maar hoe was het ook al weer?

  “Geef mij de controle over de geldstromen van een land, en ik geef er niets om wie de wetten maakt” Mayer Amchiel Rothschild Grondlegger van de Rothschild bankiersdynastie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze uitspraak zou de beste man in 1938 hebben gedaan wat heel vreemd is aangezien hij in 1812 al overleden was. Bizar!!!

   http://www.icke-exposed.co.uk/rothschild-myths/rothschild-myths-debunked-100/

   Verwijderen
  2. Klopt, verder is het een afleiding van een eerder citaat van een componist die hetzelfde zei over muziek.
   Maar ook al had hij het gezegd: het gaat om een uitspraak van 1 persoon bijna 200 jaar terug

   Verwijderen
  3. Mijn bet-bet-overgrootvader vertelde iedereen die het wilde horen dat de aarde zo plat is als een pannekoek. "Als je te dicht bij de rand komt val je er vanaf!" Volgens de ickeaanse logica dien ik die gedachte nog altijd aan te hangen?

   Verwijderen
 2. En door al die verzonnen waarheden komt er onzin in de wereld die door de kracht van internet ook blijft hangen al ontkracht je het 100.000 keer. Tja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor de critici van de reguliere media trouwens: Vandaag weer eens het bewijs dat hun haat niet helemaal klopt. In de Volkskrant staat 2 volle pagina's aantekeningen bij de methodes van de aanslagplegers.

  Maar ja, als je als reguliere media niet binnen een minuut na de aanslag met zoiets komt ben je natuurlijk verdacht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar als je wel binnen een minuut met zoiets komt, dan ben je ook verdacht.
   Dat is het mooie van complotdenken, je kunt het altijd zo draaien als je zelf wilt.

   Verwijderen
  2. Het is niet alleen complotdenken, het is (enigszins) des mens helaas.

   Verwijderen
 4. Een valse vlag? Dat moeten ze dan maar eens dringend gaan uitleggen aan al die moslims die deze aanslag toejuichen, ga die mensen er alsjeblieft van overtuigen dat ze staan te juichen voor zionistisch complot. En als die moslims ervan overtuigd zijn dat de aanslag een zionistisch complot is, vertel ze dan meteen dat de hele islam een zionistisch complot is, dan wordt het misschien toch nog gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen