donderdag 8 januari 2015

Agenda's

Zoals verwacht werden de aanslagen in Parijs door de blogosfeer gisteren gelijk weer aangepakt voor de eigen agenda's. Of zoals Frontaal Naakt constateerde: het is een nationale sport: na een ramp gaat iedereen op zoek naar mensen die niet op de ramp reageren zoals een fatsoenlijk mens hoort te doen. Zo wist islamvreter Filantropius niet hoe snel hij tweets van PvdA en GroenLinks over islamcritici moest verzamelen, waaronder hijzelf dan ook nog maar commentaar plaatste: 'Je zou bijna vergeten dat links Nederland met voorop Youp van ’t Hek destijds Gregorius Nekschot bij de fecaliën gezet heeft'.

Barracuda weet een ding zeker: Bij De Nieuwe Realist zal het de komende maanden niet meer gaan over MH17, die andere idiote obsessie van Joost Niemöller. Een van de krankzinnigste stukjes verscheen gisteren al. Een oproep om Geert Wilders nog beter te beschermen. 'Twee bodyguards bij Geert Wilders is niet langer meer voldoende. Dat was het al nooit. Hij is een top target van die extremisten, maar hij niet alleen. Vandaar dat het goed is dat Wilders direct een debat heeft aangevraagd met de minister president. Die gaat het niet oplossen. Rutte lost niets meer op. Rutte is op.'

En natuurlijk: De-islamiseren. De PVV agenda uitvoeren. Pegida serieus nemen. Afscheid nemen van de Pechtolds van deze wereld. 'Het speelkwartier is voorbij. Het is nu serieus. Het is oorlog, oorlog van het vrije westen tegen de islam.'

Bij Joop.nl de bekende nuance, met als belangrijkste argument dat randgroeperingen binnen de islam, 'een minuscule minderheid in een wereldreligie van een miljard aanhangers. De jihadisten zijn uit op een conflict waarin de gehele islamitische wereld tegenover de gehele westerse wereld gepositioneerd wordt.'

Extreme geformuleerd: 'Iedereen weet dat er een partij is die hier garen bij spint. Die klaarkomt op de gedachte aan oorlog, het bestrijden van de islam, het aanwijzen van verraders.Dat zijn niet de moslims, dat is extreemrechts. De bloeddorstige idioten van Jalta, de hysterische dwazen van The Post Online, de haatzaaiers van GeenStijl. De cynische politici van de PVV. De ‘ongeruste burgers’ van Pegida. Voor hén is vanmorgen dringend wegonderhoud gedaan, want er verschenen wat hobbels op hun pad.'

Nu moet gezegd dat Nederlandse plotters zich gisteren nog aardig gedeisd hielden, al zal het Barracuda niet verbazen als Martin Vrijland de komende uren weer driftig op zoek gaat naar 'tegenstrijdigheden' (Barracuda doet een voorzet: hoe kan het dat de identiteitspapieren van de daders zomaar in een auto waren achtergelaten?).

Maar elders was het gisteren al feest, zodanig dat Megabunk er maar weer eens een commentaar aan wijdde: 'And yet there is a small but vocal subset of people who consider nearly every major story in the mainstream media to be fake in some way. Every time there is an attack of some kind, a shooting, a bombing, even the events of 9/11, they claim that the story has been manipulated, or that the shootings were not done by who the media says did it, or even that the event was entirely staged, with fake blood and "crisis actors" who play out the roles of shooters and victims in carefully choreographed pretend carnage. This has already started to happened with the Charlie Hebdo shootings, and with an event of such significance and potential for incitement, it is guaranteed to continue and escalate, and become part of the canon of purported "false flag" events. David Icke was quick to chime in.'

En ja hoor, daar komen de hoaxroepertjes alweer aangesneld:

Wie vermoordde Charlie Hebdo? 
What Happened With The White Mirrors?
Aanslag in Parijs weer CIA/Mossad hoax? 
Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??! 

 

27 opmerkingen:

 1. De aanslag in Parijs is zeer in opmerkelijk en komt kort na mijn voorspelling aan het einde van vorig jaar dat we veel aanslagen (hoaxes/false flags) zullen gaan zien. Ik volg de zaak op de voet en kom binnenkort met een verslag.

  In ieder geval heeft NPO zombie verslaggevers in dienst die als respectievelijk (onzin blatende) expert en verslaggever ter plaatse met loenzende ogen vooral veel woorden gebruiken om weinig zinnigs uit te uitkramen. De lege straten ter plaatse vallen mij vooral op. Filmset? Men wil en zal de Albert Pike agenda uitrollen. De angst voor de verschrikkelijke (CIA) moslimextremisten moet en zal er komen. Bevolkingsgroepen moeten tegen elkaar worden opgezet. Het is allemaal agenda planning van de zionisten. Ik geloof ook niks van al dat cartoonisten gedoe. Allemaal opzet.

  Martin Vrijland is er al uit en volgt alles op de voet.( Dit houd in elke 5 minuten op de refresh knop klikken van bs pagina van oa David Icke) Volgens hem is dit weer een filmset geregisseerd door hoe kan het ook anders...de Zionisten pfffffff.
  Ik ben helemaal voor vrijheid van meningsuiting maar sommige mensen zouden ze gewoon op moeten sluiten en de sleutel weg gooien voor het bewust verspreiden van leugens en onzin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toen ik gisteren de beelden van de neergeschoten agent zag, voelde ik daar meteen al een complotje over aankomen. Ik denk niet dat ik hoef uit te leggen wat je ziet als iemand in zijn hoofd geschoten is. Hoewel ik het ergens natuurlijk wel begrijp i.v.m. het tijdstip, vind ik het toch jammer dat de NOS de beelden censureerde. Dat maakt het eigenlijk alleen maar enger volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bloempje, vrijwilliger dierenambulance / asiel. Nee, dan heb je er natuurlijk verstand van. Overigens is het geen kunst om een valse vlag te voorspellen en de eerste de beste aanslag als zodanig uit te leggen. Voorspellende profertie heet dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm voorspellende profertie....Zo voorspelde ik gister meteen toen het nieuws naar buiten kwam dat er binnen het uur een stel gekken met een verhaal naar buiten zou komen dat ook dit weer een HOAX is. En ja hoor nog geen half uur later stond twitter er vol mee. En dat voor een vrijwilliger van een dierenambulance wat overigens niks over mijn intelligentie zegt.

  Feit is dat complotdenkers heel goed zijn in het uit hun duim zuigen van 1 of ander bs verhaal die ze van geen enkele kant kunnen onderbouwen. Verhalen die keer op keer heel makkelijk te weerleggen zijn. Op de 1 of andere manier schijnen dit soort dingen dan weer niet te kunnen vinden. Want ja het is een complot en dat moet het koste wat het kost ook blijven. Stel je voor dat ze moeten toegeven dat ze er naast hebben gezeten.

  Misschien moeten deze wannabe journalisten eens een keer met hun luie reet achter hun pc vandaan komen en ter plekke bij een gebeurtenis gaan kijken. Dan worden ze nl echt een keer met de neus op de feiten gedrukt en kunnen ze een keer de waarheid gaan schrijven ipv hun eigen fantasie overal maar op los te laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ieder plottertje pikt zijn graantje mee:

  Misdaadgroep Stadgenoot gebruikt geen kalasjnikovs om Nico van den Ham de dood in te jagen, maar zij en haar steeds grotere kliek corrupte handlangers waaronder grijnzende woningontruimers is absoluut te vergelijken met de terreurgroep die in Parijs 12 mensen koelbloedig vermoorden om hun zinnen door te drijven.

  #JesuisNicovandenHam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het wordt hoogtijd dat de inhoud van de koran en de hadith door onafhankelijke personen eens goed bestudeerd en publiekelijk besproken gaan worden, dan wordt vanzelf duidelijk wat de oorzaak en reden is van dit soort aanslagen. Maar ik vrees dat ook @Baggercuda zoals alle andere media daar niet aan durft dus zal het probleem steeds extremer door blijven etteren totdat het explodeert en alles onder de push zit, dan is de wereld waar wij nu (nog) in leven en opgeroeid zijn definitief voorbij met alle gevolgen van dien, als we mazzel hebben zal het onze tijd duren, maar ja onze kinderen en kleinkinderen zullen een hele hoge tol betalen voor het hedendaagse massale ontwijken van de waarheid. Complotters bestrijden die van mening zijn dat bijvoorbeeld Demmink zich vergrepen heeft aan minderjarigen is misschien heel leuk en een makkelijke manier om je niet met de werkelijke problemen bezig te houden, maar ga niets pretenderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen dom idee, maar laten we het dan wel lezen zoals ook gelovigen het doen: Door het op hun manier te volgen en niet naar de letter te volgen. Wie het naar de letter volgt komt inderdaad verschrikkingen tegen, in elk boek. Maar als elke gelovige dat deed, dan waren we al lang ofwel dood ofwel gevangen ofwel bekeerd denk ik.

   Alleen extremisten nemen elke letter extreem letterlijk op, en zelfs die interpretatie schijnt niet te kloppen. En extremisten zijn nog altijd een minderheid, gelukkig.

   Verwijderen
 7. @geen. Haal elk geschrift weg ongeacht de religie, dan vinden fanaten heus wel wat anders om mensen de dood in te jagen. Desnoods stichten ze hun eigen religie wel. Fanaten zijn niet te stoppen en het is de builenpest van de beschaving.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Dorothy

  Als je er zo over denkt dan moet je je nergens meer druk over maken en alles zijn beloop laten gaan, waarom bijvoorbeeld de moordenaar van je kind straffen als je weet dat het moorden toch nooit zal stoppen. Toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @geen Dat slaat helemaal nergens op.Maar Breivick, Timothy Mcveigh, Karst T, of Tristan van der V, hebben zich door niemand laten weerhouden. Om maar een voorbeeld te noemen.

   Verwijderen
  2. @Dorothy

   Ik zeg niet dat er geen geweld bestaat zonder religie. Ik reageer op wat jij zegt, als ik dat doortrek naar bijvoorbeeld je voorbeeld van Breivick; Jij hoeft zijn motivatie niet weten omdat het toch wel gebeurt. En dan zeg ik, dan kan je je beter nergens meer druk om maken want het gebeurt toch wel.

   Verwijderen
 9. Kat is na een paar dagen en uren radiostilte weer direct in de overdrive gegaan. En duidelijk weer allemaal ter ere van zijn eigen ego en glorie.

  @bloempje: In een wereld als die van nu en ook van gisteren kan iedereen zo'n voorspelling doen met de garantie dat 'ie uitkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wordt idd een beetje saai met die plotters. Vooral omdat hun zogenaamd bewijs/argumenten keer op keer weerlegt of debunked worden. Zo zal dat ook in deze geschieden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.metabunk.org/threads/charlie-hebdo-conspiracy-theories-ignore-or-address.5476/

   Verwijderen
 11. Al iemand opgevallen dat Vrijlandje geen verstand van wapens heeft? Hij roeptoetert dat er AK-47's zijn gebruikt maar het zijn toch echt Kalasjnokovs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Huh? http://en.wikipedia.org/wiki/AK-47
   Is hetzelfde wapen...

   Verwijderen
  2. Oh ok

   Trouwens, nieboeboe moet ook weer effe lekker meedoen! > http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8789:massahysterie&catid=20:het-complot&Itemid=33

   Verwijderen
  3. Tja, nieboeboe en David Ikke zijn toch wel de belangrijkste (des)informatiebronnen voor ontspoorde geesten.

   Overigens hebben de Fransen inmiddels met redelijk succes de situatie beëindigd. Laat ik het zo zeggen: de doden zijn vandaag niet aan de verkeerde kant gevallen.

   Verwijderen
  4. Volgens het meest recente nieuws dan toch nog onschuldige slachtoffers. Tragisch.

   Verwijderen
 12. Zeggen dat de deze aanslagen niets maar dan ook niets met de islam te maken heeft, is dat niet ook een soort complot? Er bestaat niet zo iets als de gematigde islam. Miss. wel gematigde islamisten, maar dat betwijfel ik. De islam is een verdoven, totalitaire religie. En hoort in het westen niet thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Taalkundig heb je denk ik gelijk, al denk ik ook dat als je kunt spreken van gematigde islamisten (en die zijn er, anders was het hier nog minder aangenaam geweest vrees ik) je zodoende ook kunt spreken van een gematigde islam aangezien een geloof of religie of hoe je het ook wil noemen bestaat bij de gratie van mensen die op een bepaalde manier in geloven. Op die manier kun je dus ook spreken van een gematigde islam naar mijn idee.

   En: Je kunt toch ook spreken van strenge christenen en minder strenge christenen? Waarom dan niet idem dito met islamieten?

   Verwijderen
  2. In tegenstelling tot de bijbel bestaat de koran uit de woorden van god/allah, de sharia zijn de wetten van god/allah. Islam betekent onderwerping aan god/allah, moslim betekent iemand die zich overgeeft aan god/allah volgens de islam. Daarom zal een moslim altijd de wetten van god/allah boven de grondwet van een land plaatsen, etc etc.. Doet een moslim dat niet dat is ie in de letterlijke betekenis geen moslim, en zal daar door bijvoorbeeld moslims van isis op afgerekend worden.

   1 + 1 = 2

   Verwijderen
  3. Dat is als je de koran heel letterlijk neemt. Maar zoals ik al zei: Als iedereen dat zou doen, dan zou het hier nog minder aangenaam zijn omdat alle moslims een moslim volgens het boekje probeerde te zijn.
   Echter, geloofsboeken zijn multi interpretabel en mensen bepalen ook nog zelf wanneer ze een goede moslim zijn. Op die manier denk ik echt dat je kunt spreken van een gematigde stroming zoals je dat kunt doen met elk ander geloof of hoe je het ook wil noemen.

   Verwijderen
  4. Nee @Deweb, de woorden van god/allah zijn niet multi interpretabel. Voorbeeld: mohamed is volgens allah de perfecte mens, hoe wil je dat anders interpreteren? Daarom mag geen kritiek op die moordende slavendrijvende pedofiel geleverd worden. En dat doen ze dan ook niet, en de moslims die het wel doen moeten vrezen voor hun leven, kijk naar bijvoorbeeld Hirsi Ali en Salman Rushdie.

   Maar goed, als jij jezelf wil wijsmaken dat 1 + 1 = 3, dan kan ik je echt niet tegenhouden over overtuigen van iets anders. Mijn schrale troost is dat ook jij in de vrije westerse wereld leeft die sinds een paar decennia in heel rap tempo in negatieve zin aan het veranderen is, wij leven onderhand gvd met terreurdreigingen al waren we Israël, maar ja alles went blijkbaar.

   We zullen wel zien @Deweb, maar je moet niet vreemd staan te kijken dat na aanslagen vanwege spotprenten aanslagen vanwege andere islamitische motieven gepleegd zullen worden zoals dat in de islamitische landen aan de orde van de dag is.

   Het is ook jouw wereld waaraan getornd wordt.

   Verwijderen
  5. @Deweb, kijk eens naar dit filmpje, mocht je 'm nog niet gezien hebben:

   https://www.youtube.com/watch?v=ZmGRshS0PAw#t=639

   Verwijderen
  6. Je hebt een punt Geendank, maar ik had het meer over de marge. De een zal daarin strenger zijn dan de ander. Bijvoorbeeld: De een haalt zijn schouders op bij een belediging waar de ander de wapens grijpt, iets waar ik ook best bang voor ben, want denk maar niet dat ik zó simpel ben.
   Dat de islam per definitie vrolijk of vrede is zul je mij ook niet horen zeggen. Maar wel dat sommige dingen enige nuance verdienen en dat als echt iedere moslim zo extreem strikt was, we nog veel banger zouden moeten zijn. Als we nog leefden.

   Verwijderen