vrijdag 30 januari 2015

Tarik

De student in het pak van zijn diploma-uitreiking en met nepwapen de NOS studio's binnendrong - mogelijk doorgedraaid na de dood van zijn beide ouders - was volgens oud-klasgenoten een heel normale jongen. Yep, wellicht geldt dat ook voor de griezels die in nachtelijke uren bij Klokkenluideronline reaguren. Overdag zit je met stropdas zeep te verkopen, 's nachts plaats je onder invloed van drank en drugs een spervuur van linkjes naar foute holocaustcomplotsites.

Heel even dacht Barracuda gisteren dat Micha Kat dan toch eindelijk zijn gram was komen halen bij NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff, die al diverse keren aangifte tegen hem had gedaan, maar het was Tarik Z, die blijkens zijn Facebook profiel hooguit een fascinatie had voor The Matrix. Alhoewel, in De Telegraaf lezen we vanochtend. 'Altijd al een aparte jongen, vol met complottheorieën”, zegt een oud-klasgenoot.' Op zijn middelbare school werd hij door klasgenoten altijd al ’raar’ gevonden.

Het verloop van de avond liet zich overigens weer perfect voorspellen: Zelfs Martin Vrijland, die toch echt had gezworen dat hij niet meer 'reactief op het nieuws' zou reageren, kon het weer niet laten. Een poll die moest uitwijzen dat het allemaal nep was. Want (volgens zijn reaguurders) 'damage control om de demonstranten van break the system in een kwaad daglicht te zetten bij the sheeple', 'mensen met een afwijkende mening, niet alleen te volgen, maar zelfs invallen te doen aan huis', 'complottheoristen in diskrediet te brengen'.

De eerste bewijzen voor de hoax zijn er ook al. De NOS wist al van een extra lange uitzending (nou goed, die begon dus iets later):

En het nieuws was al uren van te voren uitgelekt (want denk vooral niet dat Google index fouten maaklt):


UPDATE: Van complotdenker tot tv-kaper

10 opmerkingen:

 1. Wat zijn sommige mensen toch hopeloos voorspelbare zichzelf in een slachtofferrol verkiezende figuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En die randdebielen van NotForNews moeten weer hun dikke nek erin steken... Denken zowaar dat het nep is (jahoor, weer een false flag en zo)

  http://www.ninefornews.nl/gijzeling-bij-nos-dader-wilde-grote-wereldzaken-vertellen/

  Ja nep :/ Totdat er ineens iemand voor hun neus staat met een shotgun.........

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Even opletten wie er niet meer reageert bij Vrijland cs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Hij ging helemaal op in dingen, leefde vaak in zijn eigen wereld. De laatste jaren was hij ook veel bezig met complottheorieën, over vrijmetselarij en New World Order (een theorie over een geheime elite die wereld bestuurt, red.)."

  Kijk dit zet ons complotters natuurlijk weer heel negatief neer in de MSM Wij willen even benadrukken dat dit absoluut niets te maken heeft met de echte complotter. De echte complotter is tegen elke vorm van geweld.

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weet je nog waarom jij destijds van Zapruder geband werd, Arminius (laaang geleden; Zaplog bestond nog niet). O ja, vanwege je oproepen tot geweld.
   Jij bent zeker ook geen 'echte complotter' ?

   Niet alleen zie je met grote regelmaat complotters hun geweldsfantasieen uiten ('wacht maar als wij het voor het zeggen hebben, dan...'), maar tevens zie je dat zo'n persoon daar nagenoeg nooit op aangesproken wordt door de rest.

   Verwijderen
  2. Armientje is ook gebanned van Hoeroebin...

   Verwijderen
 5. En nog meer dom gebláááááát, nu van Nieboeboe.co themselves... denken dat het gewoon gespeeld is en de bewaker een SCRIPT heeft. Tuurlijk joh. Een SCRIPT. Uhuh.
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8874:een-belediging-voor-de-intelligentie-van-de-bevolking&catid=9:binnenland&Itemid=22

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Effe, he, Anonymous heeft geen 'Darth Vader' maskers, maar het hoofd is Guy Fawkes uit de strip/ film V for Vendetta. Moei toch es zien. De ouders van die jongen zijn helemaal niet overleden. Als je ziet staan dat één meisje getwitterd heeft dat 'beide ouders' 'vorige week' overleden zijn, zulk zeldzaam boeketreeksdrama, moet je bullshitradar toch aanslaan. A propos, de NRC tv gids en een paar anderen, subsidiar aan elkaar, is makkelijk te verklaren als je even naar de programmagegevens van vorige week donderdag op nl 1 kijkt, zie je een verlengde tijdsslot vanwege de themauitzending mijn vrijeheid jouw vrijheid. Dus blijkbaar heeft iemand het donderdagstaatje niet terug aangepast. Whoooohoooo spooky. En waar 'sochtends de videodumppagina voor het beeld van de dag aangemaakt wordt en daar dan 's avonds een video in dumpt, zal het zoekresultaat geven zoals van RTL Nieuws. Mensen zouden les moeten krijgen in hoe media werken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Darth Vader slaat op zijn stem en er was gisteren sprake van stiefouders

   Verwijderen
 7. die ouders schijnen niet dood te zijn wel gescheiden vader Egyptenaar moeder hollandse..ofzo whatever iedereen met waterpistooltje heeft nu kans op extra zendtijd...:-)

  BeantwoordenVerwijderen