zaterdag 31 januari 2015

Misse smaak

Tarik Z. heeft een nieuwe vriend: waxinelichthouderwerper Erwin Lensink. 'Ik ben nu niet meer een verwarde eenling', zei Lensink vrijdag tegen Renze Klamer bij Dit is de Dag.

Volgens Peter Burger, media-onderzoeker en 'expert op gebied van complottheorieën' van de Universiteit Leiden (dat klopt niet helemaal, zijn vak is eerder journalistiek en broodjes aap) 'moeten we meer luisteren naar complotdenkers'.

Ook dat staat er een beetje ongelukkig, want Burger noemt specifiek de eenzijdige manier waarop de media over Palestijnen berichten: 'Je moet het wantrouwen, dat zich vaak uit tegen de overheid of media serieus nemen. Dat wantrouwen komt namelijk niet zomaar ergens vandaan.'

Sommige experts denken dat Tarik - die al éénmalig voorkwam in de systemen van de politie, maar 'niet in verband met iets dat gevaar zou hebben kunnen opleveren' - na zijn detentie de publiciteit moet zoeken om de imago-schade weer wat te beperken, maar dan zal hij volgens Quote toch wat moeten doen aan de misse smaak van zijn kleding ('We zagen Zahzah een aantal keer zijn broek omhoog hijsen').

En dat lijkt Barracuda niet het enige probleem. Zijn studie moleculaire technologie aan de TU Delft zal hij niet meer afmaken, zijn Michael Jackson imitaties zijn net iets te sloom en een loopbaan als Fellini ligt ook al niet echt in het verschiet. Blijft over: model voor kapperfoto's, want zeg zelf: top die kop.

13 opmerkingen:

 1. Wie KLOL de afgelopen jaren heeft gevolgd ziet wellicht dat MK een soort radicaliseringsproces doorloopt. Aanvankelijk richtte hij zich nog vooral op JD en Westenberg, naast zijn ex-werk- en opdrachtgevers zoals NRC. Nu is zo'n beetje by association de aangetrouwde zwager van de overbuurman van de ex van iemand die één van zijn veronderstelde vijanden kent al medeschuldig/medeplichtig aan alles behalve fout parkeren. En een stalker van MK enzovoort. MK richt zijn woede steeds breder en ongedifferentieerder op alles en iedereen. Net zolang tot collectoral damage er niet meer toe doet omdat alles in het door hem ondervonden leed (kuch...) gerechtvaardigd kan worden. Dat, vrienden, is radicalisering (IS, RAF, Rote Brigade etc.) in een notedop. Ben ervan overtuigd dat MK en KLOL met steeds meer interesse gevolgd worden door ehm,... diensten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Micha lijkt nu écht te denken dat Poetin achter hém aanzit... laatste BREAKING post op KLOL. Ik mag 't hopen...

   Eén van de reageerders merkt op (lijkt mij héél terecht):

   "bertjanvdk zegt:

   OK, ik heb dit filmpje 2x afgeluisterd, de 2e keer vooral om te horen of er toch niet ergens een spoortje sarcasme te bekennen was: ik kan het niet horen.

   In het topic hiervoor praat je in de comments tegen ‘Marcel Gelauff’, ook zonder dat ik ook maar een spoortje sarcasme kan bespeuren waaruit blijkt dat je best begrijpt dat dit niet de echte Marcel Gelauff van de NOS is.

   Je meent dit echt allemaal, he Micha?

   Dan gaat dit comment ook verder geen enkele indruk op je maken, maar ik zeg het je gewoon:
   laat je opnemen.
   Je bent de weg al jarenlang kwijt, maar ondertussen is het ook niet eens meer ‘grappig’ om te volgen. Je bent écht helemaal doorgedraaid nu. Heb je nog contact met je zoon? Kan hij je niet helpen?"

   Einde citaat. Wanneer komt 't busje nou?

   Verwijderen
  2. Natuurlijk meent Micha dat niet. Het is domme trollerij om de aandacht te trekken (wat hem nauwelijks lukt). Sinds hij zich in 2003 een vaste maandelijkse gage verwierf als schrijfhoer in dienst van Chipshol, heeft hij honderden dingen geschreven die hij niet meent. Hij wou, en wil, de Nederlandse Alex Jones worden, d.w.z. geld verdienen aan een naïef en sensatiebelust publiek. Een zekere paranoia is hem niet vreemd, maar hij grossiert in verzinsels en leugens waarvan hij heel goed weet dat het verzinsels en leugens zijn. Hij poseert als activist tegen "het systeem", maar heeft meermalen duidelijk laten blijken dat het hem in de eerste plaats om de poen te doen is. Hij hoort dus niet echt bij de gekkies, maar is eerder iemand die aan gekkies geld wil verdienen. Denk alleen maar aan het boerendrog van zijn zogenaamde Michaclaim. Dat hij de weg kwijt is zal ik overigens niet bestrijden.

   Verwijderen
  3. "Natuurlijk meent Micha dat niet."

   Ik schreef dat comment op KLOL. Ter verduidelijking: "Menen" kan je eigenlijk op 2 manieren opvatten:
   1) hij gelooft zijn eigen statements zelf werkelijk
   2) hij weet wel dat ie liegt, maar hij gelooft dat ie z'n publiek een geloofwaardig vehaal voorschotelt.

   Beide opties zijn eigenlijk ongelooflijk triest. Ik zou zelf graag geloven dat het bij Micha om optie 2 gaat maar toch lees/hoor ik steeds weer zaken waaruit ik dan toch weer concludeer dat ie het allemaal écht gelooft.

   Wat mij trouwens opvalt in dat filmpje:
   Micha heeft verschillende stemmen die heel duidelijk te onderscheiden zijn. Ik noem er 3, maar een expert zal wellicht nog meer weten te benoemen:
   a. de 'normale' Micha, die in ieder geval z'n best doet om rationeel en zakelijk over te komen.
   b. de depressieve Micha, die duidelijk lager en langzamer spreekt
   c. de hyper-Micha, die alle 'Demmink eet baby's!!!!' opmerkingen eruit gooit. Die stem begint opvallend vaak als Micha het word 'hysterisch' in de mond neemt.

   In dit filmpje begint ie in 'depressieve mode', om in 2:20 echt in 1 seconde door te schakelen naar 'hyper-Micha', om daarna, in de laatste secondes, weer in wanhoop te eindigen.
   De 'rationale Micha' komt eigenlijk geen moment aan bod.

   Ik volg Micha ook al 8 jaar of langer, en heb net als iedereen al jaren gedacht dat het 'nu wel heel snel afgelopen zal zijn', maar hij blijkt toch steeds weer veerkracht te hebben. Misschien nu ook, maar z'n stopzin "maar het is allemaal nog veel erger!" is behoorlijk toepasbaar op 'm zelf.

   Ik meen dat trouwens, die opmerking over zijn zoon. Misschien heeft die ook nog wat meer contact met Micha's familie dan Micha zelf. De motivatie om eindelijk een keer hulp te zoeken moet ergens vandaan komen, en dat gaat niet vanuit Victoria of z'n reaguurderskliek komen.

   Verwijderen
  4. Dus Kat kan je net zo goed in het hokje 'PATHOLOGISCHE LEUGENAAR' stoppen. Hij wéét dat hij LIEGT maar hij heeft het zelf niet door. Volgens mij is hij totaal de blik op de buitenwereld kwijt en nu komt ook nog eens het gevalletje 'ACHTERVOLGINGSWAANZIN' om de hoek kijken. (hee, waar kennen wij dat van? iemand uit Amsterdam die dat ook toevallig heeft?)

   Ik hoop maar dat ze in Ierland een goede psychiater voor Kat hebben want die heeft hij hard nodig, anders valt hij over de rand heen en belandt hij in een psychose van heb-ik-jou-daar!

   Verwijderen
  5. Of Kat slaat alsnog verder door dan graffiti en bommeldingen, en gaat over tot ernstiger geweld. Als woorden niet meer werken... en op dat punt is Kat stilletjes wel beland. Niemand (uit zijn "doelgroepen") neemt hem nog meer dan 1% serieus. Als dat kwartje écht bij Micha gaat vallen, wie weet wat er dan gebeurt. Psychose is dan de minst schadelijke optie, lijkt mij.

   Verwijderen
  6. Sorry dat ik het zeg hoor maar ik zie Micha vandaag of morgen nog eens een keertje zelfmoord plegen... 'They won't get me alive!' - POEF!

   Hard maar waar!

   Verwijderen
  7. President Obama, Al Gore, David Rockelfeller, George Bush, Bill Clinton, John Kerry, spreken over de (New) World Order .. wat een complotgekkies

   Zelfs de nazi's spraken over nieuwe wereld orde (New World Order), nou zo als je ziet waren dat een stel complotteriken bij elkaar.

   Bekende mensen die spreken over de New World Order
   (ze gebruiken termen als: new world order, new order, new world)
   http://trutube.tv/video/21604/Fascisme-ruled-de-wereld-New-World-Order

   Hetzelfde als met chemtrails, Al Gore (en zovele anderen) spreken hier openlijk over.
   Ze hebben het o.a. over vliegtuigen die schadelijke chemicaliën uitstoten en manipulatie van het weer.
   Haha ze geloven allemaal in die complottheorieën.
   Wie zijn hier nou eigenlijk de complotdenkers :D

   Een ding staat vast, we kunnen mensen als Al Gore en President Obama et cetera niet meer serieus nemen.
   Wat een vreemde poppenkast daar met al die complotgekkies die verantwoordelijk zijn voor het runnen van een land.

   Verwijderen
  8. Grappig hoe je al deze termen weer totaal uit hun verband rukt. Typische complotmaniertjes.

   Verwijderen
  9. Noem even concreet waar Al Gore 'openlijk' over chemtrails praat.

   Verwijderen
  10. ==
   Nu is zo'n beetje by association de aangetrouwde zwager van de overbuurman van de ex van iemand die één van zijn veronderstelde vijanden kent al medeschuldig/medeplichtig aan alles behalve fout parkeren.
   ==

   Niet alleen nu hoor, dat verschijnsel merkte ik bijna drie jaar terug al op.

   Verwijderen
 2. En die randviolen op not4news koppen gezellig dat Tarik 'gestuurd' was. Hoe maf kan je zijn?
  http://www.ninefornews.nl/complot-journaalkaper-nos-gestuurd/

  > Er zijn Nederlanders die denken dat hij gestuurd werd door de overheid om meer geld vrij te krijgen voor Justitie.

  Nederlanders? welke nederlanders beweren dat? wanneer hebben ze dat beweerd? Voor wat voor zaak van Justitie?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als iemand acteur wil worden dan is bekendheid van de televisie werkelijk goud waard. Na een urendurende "even geduld" in amper een minuutje tijd even met je kop op beeld, hij is door miljoenen bekeken.

  Of Tarik Zahzah is de grootste loser die men zich kan voorstellen, tenslotte schiet de nederlandse politie met scherp! Of Tarik Zahzah is geniaal en heeft met deze actie dien niemand in gevaar bracht het begin gelegd voor een zeer grote carrière op toneel en de film.

  Het enige punt van betekenis ligt in de boodschap die hij wilde brengen, als er geen boodschap is dan is het onweerlegbaar zo dat hij geniaal is, als er wel een boodschap is dan moeten we er op rekenen dat we Tarik binnen een jaar terug zien in een productie waarbij hij een karakterrol speelt. Beetje schmink en hij kan doorgaan voor een lichtgetinte naffer.

  Ik gun die Tarik het voordeel van de twijfel, ik ben zelf ook 19 geweest en ik deed ook onbezonnen dingen, ik zat bijna in het vreemdelingen legioen. We wachten af, het zal best wel naar buiten komen wat hij wilde.

  BeantwoordenVerwijderen