maandag 10 november 2014

007

James Bond bestaat echt. Hij heet Micheal Oatley en werd rond 2007 door de Pootjes (Chipshol) voor pak hem beet 750.000 euri ingehuurd om informatie verzamelen over 'alle betrokken personen bij de overheid en de luchthaven Schiphol'. De NRC meldt: 'De informatie die de geheim agent Oatley zou verzamelen, moest worden geleverd aan een eveneens ingehuurd pr-team dat “machtsmisbruik” van Schiphol en de Nederlandse staat onder de aandacht moest brengen om zo “de reputatie van Schiphol en de relevante Nederlandse ministerie negatief te beïnvloeden”.'

Barracuda is erg benieuwd naar dat PR-team. Toch weer niet Kat & Co? Vermoedelijk niet. Het contract vermeldt ene Barbara I. Wichmann van Artemia als woordvoerster, maar Barracuda kan zich niet herinneren dat die ooit voor Chipshol heeft opgetreden, en heeft sterk de indruk dat dit hele plan nimmer is uitgevoerd. De Pootjes willen er niets over kwijt.

Interessanter is de partij die het contract opgestelde: Dat was Brooklyn Bridge TBLI Consulting, oftewel het bedrijf van Robert Rubinstein, het gezicht van de Stichting De Roestige Spijker. Geen wonder dat die dik werd betaald door Jan Poot.

Het enige dat dit verhaal weer eens ondubbelzinnig aantoont is dat de Poten een groot deel van hun kostbare energie en bakken geld hebben verspild aan negatieve publiciteit die Chipshol steeds verder isoleerde, met als gevolg dat er uiteindelijk niets anders te doen stond dan verkoop van dure gronden. 

9 opmerkingen:

 1. Het betekent niet dat Micha niet in dat PR team zat, de hoeveelheid geld die hij maandelijks kreeg voor zijn PR werk wordt zelfs in het artikel genoemd. Wat het wel betekent, is dat Micha in plaats van "vrij journalist" een onderknuppel was in dat PR team en Rubinstein zijn baas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Sterker, Kat kreeg lange tijd het dubbele van het bedrag dat nu genoemd wordt in de NRC. Dat bedrag werd teruggebracht omdat Kat niet effectief was - enter de Roestige Spijker - en omdat Kat de Holocaust ging ontkennen, en dat laatste lag wat moeilijk bij de gereformeerde Pootjes.

   Maar het jarenlang bashen van de overheid, functionarissen, het OM en sinds 2007 van Demmink heeft Micha ijskoud gedaan in opdracht van de fam Poot met als doel schade toe te brengen aan de Staat en personen. Schofterig gewoon, maar maakt Micha Kat vooral een corrupte journalist - of beter hoernalist om maar binnen het idioom van zijn volgertjes te blijven - en slaat dat veelvuldig gesproei van 'Mafia' van hem vooral op hem zelf.

   Echt walgelijk. Micha Kat gun je het gewoon om in een armoedig huisje met een sociopate op de bank heel erg ongelukkig te laten blijven.

   Verwijderen
 2. https://www.youtube.com/watch?v=qiFkisrbyxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar slaat dat nou weer op?! Een beetje naar mexicaans gejengel luisteren...

   Verwijderen
 3. Die Poten zijn slechte zakenlieden. Een lange geschiedenis van conflicten, geen enkele poging om via compromissen en oveleg er nog een positieve draai aan te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vrijland door de bocht: 'Klokkenluideronline (klol) bestaat 100% uit AIVD-ers inclusief de vaste reageerders. Het zijn allemaal betaalde krachten. Dan heb je een beetje een beeld waar die ‘black budget’-gelden naar toe vloeien.'

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 'Ondertussen moet een vrije schrijver als ik het doen met veel vijandigheid (uit die gecontroleerde hoek) en een BBZ uitkering die eind deze maand stopt. Wilt u dus dat kritisch en vrij onderzoek kan blijven bestaan en wilt u dat ik een tegengeluid kan blijven vertolken, steun mij dan met een vaste maandelijkse bijdrage door te doneren via deze weblink.'

  BBZ op, Vrijland weg. Let op.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vroeger, héél lang geleden heette zoiets 'landverraad' en werd je, al dan niet met pek en veren overgoten, naar het schavot geleid. Tegenwoordig heet dat 'je recht' ook als het de samenleving handenvol geld kost. Wat dan weer niet beschikbaar is om incontinente oudjes beter te verzorgen. Wie draait Poot een poot uit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij is het nog steeds landverraad, en ik denk dat de familie Poot erg veel moeite gaat krijgen om die grond te verkopen voor een aangenaam bedrag. Er staan nog wat forse rekeningen open heb ik begrepen (een kleine 100 miljoen), en dat gaat het vermogen van de heren onder het vriespunt brengen.

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.