vrijdag 28 november 2014

Malende

Barracuda is niet de enige die zich zorgen maakt over de geestelijke gesteldheid van zijn geliefde plotters. Met Nico van den Ham, zelfbenoemd melder van (zijn eigen) misstanden, vooral die met verhuurder Stadgenoot, gaat het rap bergafwaarts. Man, man, man, wat een doorgedraaide gek begint die Van der Ham te worden. 'Slaafse gedragsgestoorde psychiater (Arkin) gemeente-schurk Thomas Kok nog erger, nog meer crimineel en nog meer empathie-loos, dan de in heel Amsterdam zo gevreesde misdaad GGD psychiater, seks met minderjarigen door hooggeplaatsten verhuller.'

Nico fokt blogspot en Wordpress blogjes dat het een lieve lust is omdat hij vreest dat 'misdaadgroep Stadgenoot!' (met uitroepteken) hem saboteert. Nico heeft de schrijfstijl (derde persoon enkelvoud) van Micha Kat afgekeken en wilde daarom ook al een IJslands domein, maar geen mens die hem serieus wilde helpen.

Niet dat er, afgezien van een handvol plotters, veel mensen zijn die kennis zullen nemen van de overspannen wartaal op Nico's blogje, maar de Amsterdammer kan het niet nalaten om werkelijke iedere kwelgeest (Tracht Jack Druppers Nico van den Ham kapot te staren?) in zijn leven aan de schandpaal te nagelen. Een van de slachtoffers is gemeenteambtenaar Thomas Kok, die Van der Hem te kennen had gegeven dat dwangverpleging - niet dat het zo letterlijk gezegd is - wellicht onvermijdelijk is als hij zo doorgaat. Barracuda adviseert: niet te lang mee wachten, want Nico's advocaten houden het ook al niet vol.

Even verderop in haar veel te kleine krachtenkelder heeft Maud onlangs vervolging geëist van haar 'uitvoerend programma managers', onder wie de acteur George Clooney. De Officier van Justitie te Amsterdam heeft haar verzoek uiteraard genegeerd. In haar klacht lezen we onder meer dat 'op 31 maart 2011 ik een tafel in Stanislavski had gereserveerd om te eten. Die avond bestelde ik iets aan de bar en bemerkte hoe minister Ivo Opstelten naast mij zat en naast hem Koningin Beatrix. Acteur Barry Atsma was die avond aanwezig en kan getuigen dat Koningin Beatrix en de heer Ivo Opstelten direct naast mij zaten aan de bar.'

Barracuda vermoedt zo dat deze Barry van toeten noch blazen weet, al was het alleen al omdat HM Beatrix daar volgens Maud incognito zat ('dus ander kapsel en zoveel mogelijk uit zicht') en Ivo Opstelten vermoedelijk gewoon een ietwat fors uitgevallen Nederlander moet zijn geweest. Bij Maud morpht namelijk zowat iedereen in haar omgeving tot AIVD agent dan wel een hoog geplaatste BN'er.

55 opmerkingen:

 1. Gaat weer lekker in het Plotterwereldje, en schatje Maud: GEORGE CLOONEY WOONT IN THE USA! En ik vrees dat het zo erg gaat aflopen met Nicootje dat hij vandaag of morgen nog eens voor een trein jumpt...

  Wat een stelletje malloten bij elkaar zeg...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maud zal ook wel geen Nespresso meer drinken denk ik ... beter stopt ze een keer met de Prozac !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bekijk gerust bijlage 12 van artikel 12 tegen de uitvoerend programmamanagers. Hierin zijn slechts enkele foto's te zien van de agenten die mij volgen. Nog niet overtuigd? Lees gerust de rest van de 450 pagina's bewijs. Ik heb nog geen reactie gehad op deze artikel 12, maar kan mij niet voorstellen dat men geen aanknopingspunten kan vinden voor nader onderzoek.

  https://maudoortwijn.files.wordpress.com/2014/10/artikel-12-bijlage-12.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maud,

   ik heb het echt uitgebreid gelezen.
   Het overtuigt mij niet. Iedereen kan foto's van zijn buren maken.
   Dat is nog geen bewijs van stalking. Buren lopen nu eenmaal vaker in de buurt van je huis rond dan andere mensen.

   Daar waar het echt interessant wordt, stel je de lezer 100% teleur.
   Ik had graag foto's gezien van Beatrix, Demmink, Opstelten, de alomtegenwoordige George Clooney en de tientallen BN'ers, waarvan de namen me nu al niet meer te binnen schieten.

   Géén één.
   Alleen maar foto's van volkomen onbekende mensen, die een beetje op straat lopen. Dat gebeurt bij iedereen op de wereld voor de deur.

   Ik zou je willen adviseren om één fotootje te maken van George Clooney, op het moment, dat hij jou in Amsterdam stalkt.

   Plaats die foto pontificaal op je website, met vermelding van plaats en datum.

   Zoiets overtuigt de lezer.
   450 pagina's, waarin je vertelt, wat jouw observaties zijn, wekken alleen maar ongeloof, omdat niemand er zich een voorstelling van kan maken.

   Veel succes, ik wacht in spanning af!

   Verwijderen
  2. P.S.

   Maud,
   en dan bedoel ik dus niet een foto van Tedje van Es.

   Zie: http://oi60.tinypic.com/28v6idu.jpg

   Verwijderen
  3. "Maud, en dan bedoel ik dus niet een foto van Tedje van Es."

   Als dat inderdaad Georgy is dan ben ik zeker infantiel?

   Verwijderen
  4. Gut meid, je komt maar tot 16. Waar is de rest (434) gebleven?

   Verwijderen
  5. Inderdaad. Waar zijn George, Bea en de rest? Fotograferen kan niet moeilijk zijn. Beetje met je mobieltje spelen en ondertussen een foto maken..klaar. En anders zijn er voor weinig pennen met camera's te koop.

   Vergewis je er trouwens ook van dat ze geen opnames aan het maken zijn voor Koefnoen of een ander satirisch programma. Misschien brengt je dat ook wat rust.

   Verwijderen
  6. Overigens Maud, ik heb ook wel eens bekende mensen in het theater tussen het publiek gezien. Niet elke voorstelling heeft een premiere waar ze op de rode loper kunnen en moeten verschijnen (voor zover ze daar zin in hebben).

   Verwijderen
  7. Iedereen kan zien op de foto´s in De Jaren, dat de man aan de bar een vermomming draagt (o.a. vulling op buik, bovenbenen, schouders, wangen). De bovenarmen zijn onnatuurlijk dun vergeleken met de bovenbenen. Denk de vermomming eens weg, dan is het inderdaad George Clooney.

   http://maudoortwijn.wordpress.com/2014/06/14/de-man-in-de-jaren-is-george-clooney-geheim-agent-acteur/

   Verwijderen
  8. Lieve Maud , je hebt helemaal gelijk. Google eens op Daisy Wheel, en er gaat een wereld voor je open.

   Verwijderen
  9. Je hebt inderdaad gelijk, Maud.
   Hij staat bekend om zijn vermommingen
   Zie: http://oi58.tinypic.com/s2y8oj.jpg

   Verwijderen
  10. Verrek zeg.., nu je het zo verradt! 'K heb met die gast nog in de witgoed gezeten!

   Verwijderen
  11. Spitting image Maud gaat binnenkort reclame maken voor Pickwick Thea , al is het maar om met Pipo Clowny gelijke voet te staan.

   Verwijderen
  12. @maud: Als het volgens jou een vermomming is, waarom kan het dan geen vermomde man of vrouw zijn die zich heeft vermomd als een vermomde George Clooney of iemand dergelijks?

   Verwijderen
 4. 450 Pagina's?! Maud, waar haal je de tijd vandaan om 450 pagina's bij elkaar te harken? En welke bewijzen heb je nu die niet berusten op, zoals Douwer zegt, jou observaties?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maud zit de hele dag in haar kelder.

   Het is een intelligente vrouw, en gewend aan hard werken, dus efficient en productief. Een rapport van 450 pagina's is geen probleem voor Maud, en daarbij raakt ze ook nog niet eens het overzicht kwijt.

   Goed koppie, maar het is stuk. Het moet gerepareerd worden, maar dat staat ze niet toe. Een beetje hetzelfde verhaal als bij Jeroen de Kreek en in zekere zin Micha Kat.

   Intelligente mensen waarbij in het hoofd wat draadjes losschieten of kortsluiting maken. Dan komt er iemand die ze daar attent op wil maken en hulp biedt, maar dan is dat een of andere middelmatig opgeleide zorglakei en dat type 'medewerker' wordt binnen 5 minuten terug naar zijn kantoorplek gemanaged. Terecht want zo zijn ze opgeleid en getraind.

   Er is geen adequate standaard hulp voor hoog-opgeleide intelligente personen, too smart to help, en zo lang ze niet in een verwaarloosde toestand aangetroffen worden vallen ze buiten het systeem: 'ze willen niet geholpen worden' is dan het antwoord, maar het ware antwoord is dat er minions op ze afgestuurd worden. In dit telefoongesprek van Nico van den Ham met psychiater Kok hoor je het (tussen 8:16 en 8:25 minuten): "..ik ben daar te duur voor..." Dergelijk arrogant gedrag gaat niet werken bij Maud, Jeroen en Micha: dat zijn namelijk zelf 'dure' mensen.

   Nou is Nico natuurlijk niet een winstgevend maatschappelijk aandeel, maar het schetst wel de bureaucratische, en in het geval van deze psychiater, ronduit arrogante structuur van de actieve psychiatrische hulp.

   Triest, want een Maud en een Jeroen de Kreek zijn goed te behandelen. De staat van de stoornis waar Micha Kat in is beland wordt al een stuk complexer om 'beheersbaar' te maken. Maar ja, het probleem van Micha speelt dan ook al jaren.

   Het is afschuwelijk om goede slimme mensen zo tussen wal en schip te zien vallen, terwijl volkomen 'useless eaters' alle budgetten krijgen toegeworpen.

   Verwijderen
  2. Ziva,

   Ik heb regelmatig met dit soort mensen te maken gehad in de hulpverlening.

   Slimme mensen, ze hebben alle capaciteiten hun leven tot een succes te maken ... maar op een gegeven moment knapt er iets. Als je dan toch wat meer IQ hebt, weet je de weg ook wel. Maud's paranoia heeft echt wel een verklaring.

   Ervaring leert btw dat het toch wel goed komt .....

   Verwijderen
  3. @Ziva: ik ben het met je eens over Maud. Die heeft heel wat in haar mars, maar ziet helaas niet in dat ze nu flink op een verkeerd spoor zit. Van Jeroen de Kreek klopt het denk ik ook wel. Alleen Micha zou ik toch niet als intelligent willen omschrijven. Eerder boerenslim, zo'n beetje als Hendrik Koekoek, maar meer ook niet. Dat hij niet inziet dat hij knettergek is is een ding. Dat hij niet inziet dat hij met z'n onwaarschijnlijk kneuterige Engels daarginds echt niets voor elkaar gaat krijgen is ontstellend dom. Kwaadaardigheid, daar barst hij dan weer van uit elkaar.

   Verwijderen
  4. Tja... vraag mij af of ik de vergelijking mag maken, maar omdat Micha zich onbekommerd uitlaat over de holocaust en de joden doe ik het toch maar: drs. Micha Kat is net zo bedreven - en voor kwetsbare zielen gevaarlijk - met woorden als wijlen dr. Joseph Goebbels. Niet echt een compliment voor de persoon, wel (in dit geval helaas) voor iemands intelligentie. Niet iedere slimmerik is doordesemd van moreel besef.

   Verwijderen
 5. En compleet OT: Micha gaat (in Ierland) de Gardai aanpakken. Ik wens hem succes. Ergens heb ik het vermoeden dat de lankmoedigheid waarmee in Nederland justitie en politie hem behandelen niet... helemaal... de Ierse aanpak zal zijn. Het zou wel eens... uit kunnen lopen op een kennismaking met een buitenlands penitentiair systeem. Zou weleens een eye opener voor MK kunnen blijken te zijn. Overigens vallen zijn volgertjes ook massaal af. Inmiddels is wel duidelijk dat Micha grote problemen heeft: van een wip-lash (pun intended) kun je wel 18 jaar last hebben als je niet oplet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vrees dat het met Kat niet meer goedkomt. Die is zo van zichzelf ingenomen..

   Mja, we zullen zien hoe hij het er in Ierland vanaf brengt. En anders zijn er nog genoeg andere landen in de wereld waar hij een puinhoop kan aanrichten. Tot hij echt de verkeerde mensen tegenkomt en met zijn voeten in beton de zee in verdwijnt. Al gun ik 'm dat toch ook weer niet.

   Verwijderen
  2. Bewijs nu eens dat ik ongelijk heb. Laat zien wie eigenaar is van de auto-nummerborden die ik noem, als dit dan gewone burgers zijn volgens jullie. Laat zien welke personen (die ik noem) volgens jullie 100% zeker niet voor de AIVD/Justitie werken. Bewijs dat agent Bart van de Nieuwe Achtergracht 10, een gewone burger is. etc. etc. etc.

   Verwijderen
  3. Hé, je draait het wel een beetje om hè. Wij hoeven niets te bewijzen. Jij beweert van alles en nog wat, maak dat nu eens feitelijk aannemelijk. Feitelijk = objectief onderbouwd. Trouwens, wat jij vraagt kúnnen wij niet eens bewijzen, en dat weet je donders goed. En daarmee zouden jou waanidee en onze naïviteit bevestigd zijn? Kom zeg!

   Verwijderen
  4. Ik heb 450 pagina's met bewijs laten zien, inclusief foto's en formele documenten.

   http://maudoortwijn.wordpress.com/art-12-clooney/

   Als je dit geen bewijs vindt, mag je het ontkrachten met feiten ipv met opmerkingen. Het document biedt (indien het echt allemaal onzin zou zijn) voldoende mogelijkheden om mij objectief op onwaarheden te betrappen. Maar dat is niet wat jullie doen.Is Barracuda nou een debunk website of hoe zit het? Ik nodig jullie uit om mijn bewijzen te debunken met feiten, ipv met slechts vage kletspraat.

   Verwijderen
  5. 450 * 0 = 0 Je bent intelligent genoeg om dit sommetje zelf te maken.
   Ik ben er niet om jouw (slecht gemaakte) huiswerk na te kijken. Afgezien daarvan, ben je voortdurend bezig om te onderbouwen wat je (al) in je hoofd hebt. Overigens: wat jij bewijzen noemt, zijn dat natuurlijk niet. Iets 'bewijs' noemen betekent nog niet dat het dat is, of dat iedereen het daarvoor aan moet nemen. Woorden scheppen hun eigen werkelijkheid, om even in de sfeer van jouw voormalige werkkringen te blijven.

   Verwijderen
  6. @Maud: Jij beweerd iets, dus jij moet het ook bewijzen. Dat probeer je met je 450 pagina's en al je andere verhalen, maar wanneer iemand daar tegen in gaat met inhoud ga je daar zélf nauwelijks op in.

   Je woorden zijn terecht en loffelijk, maar misschien zou het goed zijn als je ze ook zelf ter harte neemt.

   Overigens beweer ik persoonlijk niet dat deze mensen per definitie niet voor welke dienst dan ook werken. Ik beweer dat die mensen er niet hoeven te zijn om jou in de gaten te houden en dat ze ook gewoon kunnen rondlopen zoals vele mensen op deze aardkloot vrij rondlopen en elkaar tegenkomen.

   Verwijderen
  7. @Maud,

   er is aangetoond, dat de Koninklijke Familie niet in Bangkok was, op de datum, dat jij hen daar hebt gezien. Beatrix was toen bezig een tentoonstelling in te richten, en er zijn tientallen Amsterdammers, die haar daar bezig hebben gezien, die haar geholpen hebben, en die met haar gesproken hebben (waaronder mijn dochter en mijn echtgenote)

   En wat doet Maud Oortwijn? Die bestempelt al die mensen als leugenaars, die in een complot zitten.

   Je vraag om bewijzen is schijnheilig, want je doet er niets mee. Je steekt je vingers in je oren en roept heel hard "Lalala!".

   De enige, die je daarmee dupeert, ben je ZELF.

   Is het je nooit opgevallen, dat van de 7 miljard wereldbewoners er geen een is, die jouw verhalen serieus neemt.
   Werkelijk niemand?
   Zijn al die mensen omgekocht?
   Zijn al die mensen soms gek?

   Ik heb met je te doen, wens je veel sterkte, en ik hoop, dat het nog eens goed komt met je, zodat je nog iets moois van je leven kan maken.
   Met jouw capaciteiten moet dat makkelijk lukken.

   Verwijderen
  8. Dit alibi bedoel je? Het is werkelijk een perfect alibi!!! Zo perfect... Er zijn maar weinig verdachten die zo'n perfect alibi laten publiceren, nog voordat iemand überhaupt met een beschuldiging komt. Om HM te helpen wil je vast wel de namen en contactgegevens van je familie hier delen, met daarbij hun beroep / reden voor bezoek aan het Stedelijk! Ze zijn in jouw verhaal na sluitingstijd toegelaten in het Stedelijk op 6 december 2000? Hoe laat was dat precies? Hebben ze het al laten vastleggen bij de notaris?

   http://maudoortwijn.wordpress.com/2013/02/13/trouw-koningin-vindt-dat-een-paleis-ook-verwelkomend-moet-zijn/

   Verwijderen
  9. Overigens wel opvallend dat jij al zoveel jaren reageert op Barracuda, maar nu pas deze zogenaamde inside info over je vrouw en dochter deelt. Enkele dagen geleden steeg je bijdrage aan de discussie niet uit boven het laten zien van rare foto's van Clooney. Het was echt op 6 december en om hoeveel uur? Krijg je ook een lintje voor dit soort teksten?

   Je bent de eerste die claimt een getuige te kennen van de bezigheden van HM in het museum. Tot op heden heeft niemand dit zo tegen me gezegd, laat staan dat de opmerking "En wat doet Maud Oortwijn? Die bestempelt al die mensen als leugenaars, die in een complot zitten" op enige waarheid berust.

   Verwijderen
  10. Lastig he, als iemand iets zegt dat weer even niet in je straatje past. Serieus, ben je van plan om de rest van je leven in die kelder door te gaan met deze paranoia of laat je je nu echt een geestelijk onderzoeken?

   Verwijderen
  11. Beste Maud,
   - Het koningshuis is wat betreft activiteiten nu eenmaal open als het gaat om publieke functies. Of ze nou ergens van beschuldigd werden of niet, het was toch wel bekend gemaakt. Dus wat jij daarover roept is onzin en dat kun je ook zelf beredeneren. Neem ik althans aan.
   Enfin, je wilde tegen-argumenten nu héb je tegenargumenten (voor de zoveelste keer).
   - Waarom zou Douwer jou contactgegevens moeten verstrekken? Met een beetje googelen vind je vast wel bewijzen.
   - Waarom had Douwer dit eerder moeten zeggen? Het is zijn keuze wat en of en wanneer hij iets verteld. Dat hij dat nu pas doet maakt hem toch nog niet direct verdacht?

   Daarover gesproken: Waar blijven je bewijzen voor betaalde krachten hier op barracudanls?

   Verwijderen
  12. En waar blijf je met je verdere tegenbewijzen tegen mensen met hun argumenten die verhalen onderuit halen? Het enige wat je in feite nu weer zegt is 'het is wel erg toevallig allemaal'. Dat klopt, maar verder is het geen argument dat voor jou spreekt aangezien het dus iets onderuit haalt wat jij stelselmatig en standvastig beweerd.

   Verwijderen
  13. Het is een bekende tactiek van complotters om criticasters onder een lawine van 'feiten' te bedelven en vervolgens van hen te verlangen alles te weten en te begrijpen alvorens het 'recht' van tegenspraak te hebben. Dat de complotters meestal niet het hele verhaal vertellen, maar selectief zijn leidt bij tegenspraak tot nieuwe 'ja maar' en 'bewijs nu maar eens dat ik ongelijk heb' discussies. Daar komt een criticus gewoon niet uit, net zomin als (ik noem maar eens wat) een leeuw in het water met een krokodil gaat vechten en dan gaat winnen. Oftewel: het discussiedoel van Maud c.s. is om de criticus in het moeras van het eigen gelijk te trekken en te verdrinken. En daar bedank ik dus feestelijk voor. En als de argumenten op zijn ga je gewoon op de man verder spelen...

   Verwijderen
  14. Beste Maud,

   als je tijd hebt (en die heb je) klim je van de week een keer uit je keldertje en loop je op je gemak naar het Stedelijk.
   Daar ga je naar het restaurant of naar de museumwinkel; je knoopt een praatje aan met het personeel, en ik geef je op een briefje, dat je in een half uurtje TIEN MENSEN hebt gevonden, die met groot plezier kunnen vertellen over de tijd dat HM daar in december 2000 flink in de weer is geweest, vol smakelijke details, die geen mens zelf zou kunnen verzinnen.

   Vervolgens kun je helemaal overstuur terug kruipen in je keldertje, en jezelf wijsmaken, dat al deze mensen omgekocht zijn, om jou voor de gek te houden.

   Eigenlijk kun je dus net zo goed thuis blijven, en je wanen blijven koesteren.

   Verwijderen
  15. @dutycat: Het is inderdaad een bekende tacktiek. Maar door kritisch te zijn naar naar die maniertjes probeer ik die mensen zelf het moeras in te duwen in plaats van andersom. Gewoon heel veel kritische vragen stellen zoals 'waarom moeten anderen zus of zo doen', 'waarom doe je zelf niet zus of zo? '. 'waarom is de enige conclusie die ik kan trekken jouw conclusie? ' Vaak verdwijnen ze dan van het toneel (zoals Maud nu) óf wordt het een boeiende discussie. En een paar keer val ik zelf in het moeras, maar dat is een risico dat je neemt als je met bepaalde mensen praat.

   Verwijderen
 6. Mauds droom kwam helaas nooit verder dan maar hier wat kirrend/vochtig te moeten rondsoppen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zeg je nogmaals Maud: JE BENT ZO MAF ALS EEN DEUR EN JE HEBT HOOGNODIG EEN PSYCHIATER NODIG OM JE DOOR TE LATEN LICHTEN!

  Zo, als dit niet over komt dan weet ik het niet meer...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan overigens aan de hand van dit gelul binnen 1 seconde hier bij moderator met vastgelegde bewijzen al aantonen dat Oortwijn slechts een ex psychiatrische patiënt blijft van een der grootste instellingen die dit land op dat gebied rijk is, en als gevolg daarvan in een begeleid verlof aan de laatste fase van haar medicinale programma buiten de instelling aan het re-integreren gehouden is te werken! Ze houdt zich niet altijd even disciplinair stipt aan de haar voorgeschreven inneem schema's waardoor ik de aandacht dat ze online met haar voor niemand beschadigende paranoïde dwangmatigheden naar zich toe weet te trekken niet van d'r wens af te pakken dan wel door ontmaskering in het belachelijke te trekken. Echt Maud, daag me dus niet uit want ik heb zowel schriftelijk als filmische documentatie waaruit blijkt dat Georgy op het moment dat jij hem daar aan die bar in A'dam zag hangen, hij tegelijkertijd duizenden kilometers ver op een andere locatie dan zelfs maar Europa met een heel ander onderwerp dan jij bezig was. Had je me maar in je keldertje moeten toelaten! En nogmaals, ik wil vooralsnog de pret vandaag al niet voor je gaan bedrukken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus jij hebt bewijs dat:
   1) Ik ooit behandeld zou zijn wegens psychische problemen? (leugens & laster, hou die onzin voor je of geef me de bewijzen).
   2) George Clooney die dag elders aanwezig was? (ah, kennelijk heb jij betere banden met hem dan ik.... wat ik al vermoedde).

   Misschien kan je vergelijkbare desinformatie rondsturen over 1 augustus 2013?

   http://maudoortwijn.wordpress.com/2014/06/14/en-wie-is-deze-man-beste-lezers/

   Verwijderen
  2. Je schrijft inderdaad met dezelfde cadans als Maud. Kan ik daarmee er vanuit gaan dat ik hier op deze draad via 2 profielen met een en dezelfde persoon behoor te communiceren M Oo? En jij probeert met deze poppenkast daadwerkelijk serieus aan te tonen dat er nog nooit aan je waanideeën via shocktherapie het een en ander is geprobeerd te doen? Meen je dat nu echt? Je hebt erom gevraagd! Vannacht zal je daarom geen oog meer dicht kunnen doen omdat je veel te bang bent dat je morgen wegens reputatieschade wel eens in je separeerkledij binnen je instelling weer helemaal van voren af aan verplicht bent te beginnen...

   Verwijderen
  3. Een gedwongen opname, dat noem je telkens. Proberen ze wel vaker bij het ministerie van Justitie. Deden ze in Rusland ook ten tijde van Stalin. Het maakt het trollennetwerk niet sympathieker. Overigens heb ik van jullie baas bij Justitie (opvolger van Joris Demmink, de heer Pieter Cloo) ook heel veel foto's. Die Cloo volgde me tot hij (als beloning?) SG van Justitie mocht worden.

   https://maudoortwijn.files.wordpress.com/2014/10/artikel-12-bijlage-8.pdf

   Verwijderen
  4. O ja? Waarom denk je dan dat KLOL na mijn toegezonden informatie over je mentale medische verleden maar alvast wijselijk de pijp aan Martin heeft moeten doorgeven? Die Kat is zich een rotje geschrokken vanwege hetgeen hem wellicht nog in de toekomst ook nog eens aangedaan kan worden! Ik weet niet of je je daar wel van bewust bent hoor Maud, maar er circuleren toch echt al heel wat rolprentjes van je waarin jij met Cloo, Demmink en Melkert daar in dat keldertje van je in zeer benevelde toestand met lede maatjes van ritueel geslachte baby's in de weer bent! Of dacht je soms nog dat het toeval is dat Salomons hel slechts op een steenworp afstand van jouw onderkomen te vinden is! Die gast is zich daar in Ierland bij zijn meid helemaal het leplazarus geschrokken joh!

   Verwijderen
  5. Maud,

   ik geef je gedeeltelijk het voordeel van de twijfel.
   Die geheim-agenten, die jou stalken, zijn werkelijk bijzonder fantasierijk, wanneer het op vermommingen aankomt.
   Foto: http://oi61.tinypic.com/i2u9n6.jpg

   Verwijderen
  6. Ach welnee, douwer... je hebt de verkeerde mensen voor je... Ze bedoelt VAST deze:
   http://i.ytimg.com/vi/pSKeGb4U2gs/hqdefault.jpg
   http://bassieenadriaan.clubs.nl/afbeeldingen/album/684968/Baron.jpg
   http://www.adriaan-homepage.nl/foto_acteurs/paul_van_soest/index_gr.jpg

   Verwijderen
  7. Ja zeg hallo hé Maud? Begrijp ik nu goed dat ondanks dat je me nog steeds voor het hekje geboeid en al in gevangenisstreep probeert te berechten, je tegelijkertijd met een subliminale tweed 'knipoog' alsnog mijn persoon met de tong op de schoenen daar aan je bel lurkend probeert uit te lokken? En jij denkt nog gerust dat ik met deze MPS fratsen van je direct met een verwachtingsvolle kloppende rikketik naar de bloemist voor een bos rozen ga rennen? Als ik dat al ga doen dan wel eerst mijn 18 karaats vergulde 9mm in de broeksband hoor schatje...

   Verwijderen
  8. Weet je het overigens nog Maud? Deze woorden zijn door jou persoonlijk bij mij als behandelende arts na dat elektroshock traject dat we samen moesten doorlopen aangrijpend emotioneel dankbaar voor de verlichting dat die ingreep in je hoofd teweeg bracht nagelaten!;


   Je hebt mij laten voelen dat mijn ware ik, mijn ware kern niet één van die deelpersoonlijkheden zijn, jij hebt mij bij mijn ware kern gebracht, 't is te zeggen mijn ware kracht, ik heb die eventjes mogen voelen in de stoel, die kracht, en ik voel die nog...

   Verwijderen
  9. Maud,
   kom voortaan eerst eens met bewijs voor 'bazen' en 'trollennetwerken' en wat al niet meer zij voordat je het uitkraamt. Nu beschuldig je mensen op basis van niets.

   Overigens hoef je van mij niet gedwongen te worden opgenomen. Wel zou het misschien, vooral voor jezelf, fijner zijn als je eens wat meer kon relativeren en wat minder spoken zag. Dus zou begrijpen dat mensen die naar het theater gaan er niet zijn om jou te spioneren. Of dat bekende personen ook wel eens 'gewoon' ergens zijn waar jij moet zijn en niet altijd over de rode loper gaan.

   Verwijderen
  10. Niet dat ik een fan van Papi ben, maar het pleit natuurlijk niet voor Maud dat ze maar onbehandeld rond blijft lopen.

   Verwijderen
 9. Ik heb de trigger van Maud gevonden!
  •••••••••••••••••••••••••••••••••••
  TOKINA HP 344 - Printcartridge - 2 x kleur (cyaan, magenta, geel) - 450 pagina's capaciteit.
  •••••••••••••••••••••••••••••••••••

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O0ow shit! Sorry hoor Maud, maar vanaf dat perspectief had ik je werkelijk nog nooit onderzocht. Zal je voortaan dan ook volledig afgeknapt weer aan je behandelaars overlaten. WTFG?!;


  "Ik sta verrechts, in een zwart outfit."

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Barra: op deze link vind je een heel aardig overzicht van karaktertrekken die gewoonlijk bij psychopaten voorkomen.

  http://www.librapersoneelsdiensten.nl/pagina/herken-een-psychopaat/

  Ik ben geheel vrijblijvend van mening dat op Micha Kat toch al snel 12 van 20 criteria zeer herkenbaar van toepassing zijn. Blogpost?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, en Micha Kat dendert (net zoals Kevin Annett) weer achter de supergekke supergetuige aan - FAIL! Niet zo slim van hem om de koning nu aan te pakken; voor je 't weet hangt een aanklacht Wetb. Str. 111 en/of 112 aan zijn pantalon. Bij Nibubu ook de weg kwijt, maar die hebben 'm al nooit echt gehad om te beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat niet alleen. Hij loopt ook weer te jammeren en zelfs op te hitsen dat mensen hem bekritiseren betaald worden door de overheid en moeten worden aangepakt.

   Ik ben benieuwd wanneer de alternatieve media genoeg aanklachten aan hun broek heeft om mee te kwartetten in de rechtbank/het politiebureau/de cel.

   Verwijderen