vrijdag 7 november 2014

Korte metten

Micha Kat zet de rechtszaak tegen zijn oud cameraman Eric Donk toch door en heeft nu zelfs beslag laten leggen op zijn bezittingen. 'Het heeft er alle schijn van met de onrechtmatige acties van Eric Donk die Micha -van wie hij alles heeft geleerd, aan wie hij alles te danken heeft en door wie hij altijd riant is betaald- op achterbakse wijze bestal. Nu zal de rechter korte metten moeten maken met Eric Donk.'

Volgens Kat heeft hij, omdat hij Donk betaalde, aanspraak op het auteursrecht, maar het was Donk die namens zijn JDTV Producties tot nu toe ook alle filmpjes heeft gehost. Barracuda vermoedt dus dat dit de zoveelste kansloze actie wordt van Kat op geld binnen te harken, simpelweg omdat er geen afspraken zijn vastgelegd.

Eerder probeerde Kat, autoloos, tevergeefs parkeergeld terug te vorderen, een conflict dat resulteerde in het verlies van zijn Schiedamse appartement, en kort geleden nog deed hij een al even vergeefse poging om al dan niet uitgeleend geld bij een Duits ex-vriendin te vorderen, waarna Kat met fiets en al uit huis werd gegooid.

Maar die actie tegen Donk is bij zijn sterk uitgedunde achterban - diezelfde achterban die ook iedereen keer weer geld moet dokken voor vliegtickets waarmee Kat de vrolijk de wereld rondreist - helemaal in het verkeerde keelgat geschoten. Het curieuze is: blijkbaar kan Kat de moderatieknop niet meer vinden, want het blijft nog allemaal staan ook: 'Ik hoop dat alle mensen die geld aan jou doneren nu inzien wat voor achterlijke idioot je bent, want over de rug van die mensen betaal jij al je uitjes naar her en der. Onderweg bedreig je nog wat mensen, chanteer je nog hier en daar wat raak.'

Donk schijnt overigens terug te slaan met iets dat aanvankelijk een anti-Kat docu leek te worden, maar nu weer een neutrale toon krijgt.

10 opmerkingen:

 1. Ook al is Donk medeschuldig aan de criminele activiteiten van Kat op beeld, neemt niet weg dat Kat hier heel dom bezig is. En ik dus aan de kant van Donk sta. Hij neemt op, tegen betaling, die volgens Donk zelf nog steeds niet voldaan is door Kat. Hij maakt dus een kapitale blunder en het laat zien dat Kat hopeloos op zoek is naar geld na het afhaken van sugardaddies Poot. En een moderator kan hij ook al niet meer betalen na het lezen van alle reacties....De endgame voor Kat is eindelijk begonnen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe lang roepen we dat nou al niet op barracudanis? Al zolang als Kat roept dat de overwinning nabij is, er totale hysterie is en de rest?

   Kat is als onkruid. Die vergaat echt niet.

   Verwijderen
  2. Nee, maar als hij door zijn geld zit zit er voor hem alleen nog een "carriere" als gastschrijver in bij Boublog of Martin Vrijland....niemand anders die hem nog moet. En als je geen fans meer hebt die je gebrabbel lezen ben je ook vrij snel uitgepoept...

   Verwijderen
  3. Exploderen zal Kat zeker niet snel doen, maar Imploderen gaat hij wel. Kat vernietigt zichzelf.

   Het wachten is op het moment dat die talloze veroordelingen in hoger beroep worden bekrachtigd en mogelijk aangescherpt. Dan wordt Kat geconfronteerd met zijn eigen falen, en dat is nou precies wat dat zieke koppie van hem niet kan verwerken.

   Vanaf dat moment is het een kwestie van tijd en je ziet hem als volgt. terug.

   Verwijderen
  4. Deweb heeft naar ik vrees gelijk. Kat is net zo hardnekkig als de NWO. Ze zijn tot elkaar veroordeeld. Dat neemt niet weg dat ik Micha in zijn zaak tegen Erik weinig kans geef. Zijn schotsje springen kan hij echter nog wel even volhouden.

   Verwijderen
 2. Zijn filmpje maakt hem nog wanhopiger en nog zieliger dan hij al is....hij vraagt echt aan zijn "volk" om te kiezen....o grote God Micha van de plotgekkies, ik verkies u niet....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg fascinerend inderdaad: Kat die heel graag het onderwerp van een documentaire bedacht door JDTV wilde zijn, zelfs toezegt te betalen (en dat in eerste instantie ook doet) voor de talloze opnames, deze opnames tijdenlang gebruikt als primaire footage voor zijn - door de familie Poot betaalde - website KLOL, kirrend zit te bloggen wanneer één van die 'scenes' door de MSM wordt opgepikt en gebruikt, allerlei smoezen verzint om Donk c.s. in zijn kwaadaardige acties te betrekken (het Leidse Universiteit Graffiti Avontuur), en die Kat komt dan nu aanzetten met een oppervlakkige dagvaarding waar hij wat gewichtig brabbelt over auteursrechten en portretrechten enzo.

  Kanslozer kan je het bijna niet verzinnen, maar bovendien een signaal dat Kat nu wel heel erg aan de randen van zijn 'toevoeging' zit te schnabbelen. Ik bedoel als je de kosten voor een advocaat en eventuele kosten voor het geding zelf moet betalen ga je niet zo hopeloos staan te wapperen met waardeloze argumenten. Zelfs niet wanneer je mega in de warretjes bent.

  Daarnaast moet ik nog maar zien dat deze dagvaarding ook daadwerkelijk aan Donk wordt betekend. En, if so, dan zou ik als ik Donk was meteen Kat als getuige - zoals hij toezegt in zijn dagvaarding - in persoon oproepen, Kan Kat meteen even zijn DNA afgeven aan de Marechaussee, en wat verlate politieverhoren inwilligen.

  Zo hebben we er allemaal nog wat aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe is het met die alexje van nieuwsbreaker afgelopen, is ie overstuur na een roti recept die afgekraakt werd? aach zielluuuug...

   Verwijderen
 4. OT

  Het bedrijf Chipshol van de familie Poot heeft in 2007 een voormalig agent van de Britse geheime dienst MI6 ingehuurd voor een campagne tegen de luchthaven Schiphol en de Nederlandse staat. De agent, de Brit Micheal Oatley, moest informatie verzamelen over alle betrokken personen bij de overheid en de luchthaven, zo blijkt uit een contract dat in het bezit is van NRC Handelsblad.
  http://www.nrcq.nl/2014/11/08/chipshol-huurde-britse-spion-in-om-rijk-en-schiphol-zwart-te-maken

  BeantwoordenVerwijderen