zaterdag 15 november 2014

Piet jihadisten

De anti-Pieten jihadisten alias Kick Out Zwarte Piet hebben het vermoedelijk definitief verbruid na de schermutselingen in Gouda, waar vandaag niet minder dan zestig man werd gearresteerd. 

De tegenstanders toonden zich al eerder slechte verliezers na de uitspraak van de Raad van State, dus moest nog even over de hoofden van de aanwezige kinderen heen een punt worden gescoord. En dat terwijl de burgemeester een speciaal veldje had aangewezen waar pro- en anti-Pieten elkaar in de druilerige motregen helemaal kapot konden slaan.

Onder de arrestanten bevonden zich ook nog lieden uit extreem-rechtse hoek, waaronder de Nederlandse Volks-Unie, al is niet helemaal duidelijk aan wiens kant die stonden. 

Verder werd ook filmmaker actievoerder Sunny Bergman opgepakt, die afgelopen week bij DWDD nog moeite had met de combi Pieten en stoomboot = VOC slaven. Bergman ging onlangs verkleed als Zwarte Piet naar Londen om reacties te peilen. Wat daarmee moet worden aangetoond mag Joost weten, vooral als je een kinderfeest uit zijn culturele context licht. Bergman schijnt zelf ook kinderen te hebben, maar die moeten door haar een dezer dagen bestraffend zijn toegesproken. 'Deze traditie ontmenselijkt etnische minderheden, en als jullie dat nog niet hebben begrepen krijgen jullie de roe!'

PR-matig natuurlijk allemaal behoorlijk dom, getuige de negatieve reacties die de komende uren zullen aanzwellen tot orkaansterkte. Wie weet gaan de anti-Pieten nu het terrorisme in. Het kan echt niet lang meer duren.

Het beste is om voortaan anti-Pieten vrij naar Vlaanderen af te zakken. Daar doen ze niet moeilijk.

4 opmerkingen:

 1. Stelletje idioten, gewoon een kinderfeest vergallen over de rug van kleine kindertjes. Hoe laf kan je zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al die mensen die er maar aandacht aan blijven geven zijn ook niet helemaal lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mensen die dag in dag uit met Demmink bezig zijn en ogenschijnlijk niets anders te doen hebben anders ook.

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.