vrijdag 14 november 2014

Reptozombies

Begin dit jaar nam de samensteller van zweefcomplotblog Olympic Zion afscheid van zijn devote volgelingen. Er waren meerdere 'mooie projecten' waar hij zich voor wilde inzetten, waardoor de website 'niet meer gaat passen in de schema van de bezigheden'. Maar na enkele maanden verschenen er toch weer de gebruikelijke wereldvreemde artikeltjes.

Olympic Zion was, als bijwagen van Klokkenluideronline, de dark room van het wereldwijde web, uitsluitend geschikt voor dagschuwe reptozombies en gedragsgestoorde psychoten die geen zin konden formuleren zonder  'zionistische joden' of 'monarchtechnieken'. Posters met namen als Airwave, Anti-Zion 2012, D. Unfeldt en Davids 'Puke' leefden in een schizofrene wereld waarin ongeveer alles een satanische betekenis heeft. Het hele blog ademde trouwens de sfeer van extreme godgelovigen.

Maar het blog lijkt definitief uit de lucht gehaald. De WHOIS status staat op 'in quarantine', wat wil zeggen dat de domeinnaam is opgezegd. Op 20 december is de naam zelfs weer vrij beschikbaar.

Barracuda vermoedt dat het blog niet vrijwillig is heengegaan. De domeinnaam stond ooit op naam van Micha Kat en die zit tegenwoordig dusdanig in de financiële  ratsmodee dat hij deze kostenpost vermoedelijk ook overboord heeft gegooid, of gewoon de rekening niet meer heeft betaald. Waarmee maanden werk in het afvoerputje is verdwenen.

8 opmerkingen:

 1. Wist niet eens, dat ze nog bestonden.
  Het einde van de wereld in 2012. Ik was het al weer bijna vergeten.

  Maar wat betreft de marketing strategie van Kat, hij is de laatste tijd opvallend vaak naar Niburu aan het lonken en het bestaande conflict aan het bagatelliseren.
  Zou ik ook doen, als ik Kat was.
  Er zit geld bij Niburu. Niet veel (ze verkopen abrikozenpitten tegen kanker en zeoliet tegen exceem), maar geld is geld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Abrikozenpitten werken niet en zeoliet al helemaal niet! Kan ik simpel genoeg over zijn!

   Verwijderen
 2. zo, dat ruimt op... nu nog dat klol en niburu en 94news... effe schoon schip maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben benieuwd naar de documentaire van EenVandaag komende maandag aangaande Demmink. Zal wel niks uitkomen, of ze kennen een Baybassin nog niet. Dat de getuigen allemaal nagenoeg hetzelfde verhaal vertellen zoals 1vandaag vanavond al meldde is omdat ze ingefluisterd werden door de groep Baybassin. Alle aangiftes kwamen namelijk pas NADAT Baybassin tot levenslang werd veroordeeld...als er dan ook bij die journalisten geen lampje gaat branden weet ik het ook niet meer....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond die verhalen waarin er gechanneled werd met repto's en draco's die ze dan gingen bevrijden altijd wel leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En daar gaat ze weer bij Klokkenluideronline, dierenmishandelaar Quirine de Kok, zich niets aantrekkend van linkjes waarin zij zelf als liegend en stelend wordt onthuld.

  Quirine zegt:

  Dit vieze pedoland met een liegende en stelende overheid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alleen de termen "predictive programming" en "subliminal messages" vind ik vrij leuk om eens nader te onderzoeken. Handig voor marketeers en adverteerders hé? Er zit daar wel een kern van waarheid in hoe je de menselijke geest kunt manipuleren, maar om allerlei wereldgebeurtenissen naar je hand te zetten? Leuk om te lezen, sommige dingen lijken meer dan toeval te zijn, maar verder blijft veel speculatief en makkelijk voor eventuele slachtoffers om de schuld af te schuiven op "ik was maar onderdeel van een groter geheel" ...blijft de vraag of de rechter daar in mee gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Verder op de site Bellingcat.com is dat achterlijke gelul van Putin dat Ukraïne een straalvliegtuig heeft gebruikt tegen MH 17 ook gelijk met de grond gelijk gemaakt; hoe maak ik neppe beelden. Tering wat een simpele kleuters daar in Rusland.

  BeantwoordenVerwijderen