zondag 23 november 2014

Zwijggoud

Nederland heeft in het diepste geheim 130 ton van hun goud teruggehaald uit Amerika. 'Het staat er alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat een land zomaar een deel van hun goud uit Amerika kan terughalen.' Dus daar moet wat mee aan de hand zijn, aldus de slimmerikjes van Niburu. 'Je geen Einstein te zijn om te kunnen bedenken dat er ergens iets niet klopt.' Ergo: het goud is zwijggeld (lees: zwijggoud) van Kiev voor het neerschieten van MH17.

Barracuda staat iedere keer weer versteld van het gemak waarmee plotters de ene gebeurtenis aan de andere koppelen en geen enkele moeite nemen om die verbanden ook maar enigszins aannemelijk te maken. Natuurlijk moet ter beter begrip nog even vermeld worden dat MH17 door 'Kiev' zou zijn neergeknald, en Nederland deze waarheid onder de pet houdt om Poetin de schuld te kunnen geven.

De verdenking bij de Niburu's is ook ontstaan doordat Duitsland al dan niet om logistieke redenen grote moeite heeft gehad om haar eigen goud te repatriëren van de Federal Reserve in New York. Dan kan het uiteraard niet zo zijn dat Nederland dat zomaar eventjes doet.

Maar niet alleen was de locatie van dat Nederlandse goud al jaren bekend, DNB heeft het transport van het goud nota bene zelf wereldkundig gemaakt, wat een beetje dom is als het om zwijggeld gaat. Of zouden de Niburu's het persbericht weer eens niet hebben gezien?

Nog diezelfde dag wisten de slimmeriken te melden dat er in heel Oekraïne geen goud meer was te vinden, en dat het dus naar Amerika moet zijn gebracht, want anders is het complotplaatje niet compleet. En verdomd als het niet waar is, er waren inderdaad berichten over geheime goudtransporten vanuit Oekraïne naar de VS. Alleen: die dateren van maart, maanden voor het vermeende 'ongeluk'. Deze kans voor open doel wordt door de Niburu's niet eens benut. Dus Niburu's, waar blijft dat artikel met als kop: 'Betaalde Kiev Nederland voor het neerschieten van de MH17?'

5 opmerkingen:

 1. Een nog mooier open doel zou zijn: Omdat de goudvoorraad al maanden voor het ongeluk is verplaatst vanuit Kiev is er alle reden om aan te nemen dat dit om een false flag gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OT

  Hatseflatse, ik je bek.

  Retired Scotland Yard detectives back up claims that paedo MPs murdered boys at sex orgies
  http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/retired-scotland-yard-detectives-back-4678189

  Wie is er nu een conspiracy gekkie? Nu die baby etende Demmink nog. aanpakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. WAAR SLAAT DÁT NOU WEER OP???????? En ja, je bent en blijft een Conspiracy gekkie! (eerst maf doen op Urubin en nou hier... een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken blijkbaar)

   Verwijderen
  2. Hou jij je nu maar bezig met je eigen zaken DDWW, en val mij niet lastig

   Verwijderen
 3. Bedankt Arminius, dat lees je niet in de nederlandse kranten.

  Deze is ook wel schokkend:

  Woman locked cat in cage and put it in bath - because it ate her pizza
  http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/woman-locked-cat-cage-put-4678878#rlabs=3

  BeantwoordenVerwijderen