vrijdag 21 november 2014

Zombies

Een man heeft deze week een gevangenisstraf van 60 dagen gekregen, waarvan een deel voorwaardelijk. Ook moet hij een diagnostisch onderzoek ondergaan en een 'eventueel geïndiceerde behandeling bij De Waag, centrum voor ambulante forensische psychiatrie, of soortgelijke ambulante forensische zorg, zulks ter beoordeling van de reclassering'.

Want? Een ietwat opruiend Facebook filmpje dat de man op de Facebookpagina van de rijschool liet plaatsen. 'Verdachte heeft onder meer verklaard dat hij met het filmpje uiting heeft willen geven aan zijn boosheid toen hij beelden zag van de op het strand van Gaza gedode jongens.'

Ging dus zo:

Man zegt: "Onthoud goed, ja nogmaals die kanker zionisten. Die kanker zionisten ja, je moet ze, je moet ze vergelijken als een zombie ja als een zombie en weet je wat je moet doen met die zombies."

Man pakt rechtshandig een zwartkleurig vuurwapen (de rechtbank begrijpt: op een vuurwapen gelijkend voorwerp) uit voorzijde broeksband en trekt linkshandig slede naar achteren.

Man zegt: "Met die zombies ja, moet je ze kanker knallen."

Man vuurt wapen af en ik verbalisant hoor een knal en zie mondingsvuur uit de loop komen. Man vuurt snel achter elkaar nog meerdere malen, onderwijl roepend: "Kijk zie je." Einde afvuren wapen zegt man: "Zag je dat? Ja dat is nog niet genoeg he! Je pakt je gun, je pakt je gun."

Man pakt met rechterhand achter uit zijn rugzijde broeksband een zwartkleurig vuurwapen (de rechtbank begrijpt: op een vuurwapen gelijkend voorwerp). Man zegt: “Gaan we COD doen." Onderwijl spant de man met zijn duim de hamer en vuurt een schot. Man roept: "kijk, kijk gaan we de sheriff zijn werk doen." Man vuurt ondertussen een tweede schot. Man zegt: "Zo moet je die kanker zionisten kapot maken dood maken. Ja je moet ze vergelijken als zombies". Man staat ondertussen met in allebei zijn handen een vuurwapen (de rechtbank begrijpt: op een vuurwapen gelijkend voorwerp) en staat hiermee te zwaaien..'


Een man die dit filmpje gadesloeg deed aangifte omdat hij 'journalisten' in plaats van 'zionisten' had verstaan. De raadsvrouw stelde zich nog doodleuk op het standpunt dat de strafbaarheid ontbrak omdat aan verdachte 'een gerechtvaardigd beroep op de vrijheid van meningsuiting toekomt'', zoals neergelegd in de Grondwet en internationale verdragen, onder meer artikel 10 van het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden. Maar de zombies en de piefpafpistolen hebben het verknald. Bummer. 

46 opmerkingen:

 1. Natuurlijk ietwat onhandige, overdreven, onnodige uitlating, maar verder volkomen begrijpelijke uitbarsting. Die kindermoordenaars roepen bij ieder gezond mens een hoeveelheid van emotionele reacties op.

  Het is volkomen begrijpelijk.

  Maar natuurlijk. Je ongehoord of verkeerd uiten doet je in de gevangenis belanden. Maar zij, die kindermoordenaars? Die daadwerkelijk bloedvergieten. Hoelang mogen zij ongestoord hun gang? Wie heeft hen een vrijkaartje gegeven?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is in dat 'conflict' maar één partij die, stelselmatig, burgers (en dus ook kinderen) tot doelwit maakt, en dat is niet Israel.

   Jodenhaat en feiten, het gaat niet goed samen.

   Verwijderen
  2. Fout. Anti zionisme is geen anti semitisme jij gehersenspoelde slapjanus

   Verwijderen
  3. En verder weet je hoop ik zelf ook wel hoe dom je opmerking verder is. Shitrael heeft bewust de palestijnen tot een hondenleven verdoemd. Gek dat ze terugbijten? Hoe zou jij reageren? De media en de algemene consensus heeft zo een walgelijke bias, dat is om te kotsen." Maar zij schieten raketten op ons af! Wij mogen ons verdedigen!"

   En geen woord over de eindeloze lijst van internationale wetsovertredingen, mensenrechtenschendenissen en barbariteiten. Ga toch je huiswerk doen.

   Verwijderen
  4. O jee, daar hebben er weer eentje. Toon al helemaal verkeerd, en vindt zo'n filmpje (niet gezien, maar klinkt ernstig) normaal. Flikker op man.

   Verwijderen
  5. @lippenfritz is gewoon iemand met een persoonlijke agenda.

   Verwijderen
  6. persoonlijk agenda? jij ziet zeker overal complotten? haha wtf

   en jij john ook al zo een. Ik heb niet gezegd normaal, slechts begrijpelijk, emotioneel gezien.

   en verder reageer wellicht wat fel, ik word er gewoon erg moe van om meteen de beschuldiging anti semiet te moeten aanhoren, ik bedoel het is echt altijd hetzelfde liedje.

   Verwijderen
  7. heb niets tegen joden, weet eerlijk gezegd niet eens wat joden zijn vandaag de dag, dat is al een heel vraagstuk waar velen (joden incluis uhuhuh) zich het hoofd over breken. Maar zo zwak het gebruik van die term anti-semiet. Zwakker kan niet. Alsof het een of ander zielig hoopje is dat bescherming nodig heeft tegen een boze buitenwereld.Dat was lang geleden! En zigeuners zijn evenzo afgeslacht, hoor niemand roepen anti-roma wanneer men het een en ander heeft op te merken over hun uitspattingen.

   Verwijderen
  8. Je hebt je Google-neusje alleen maar op "Israel" staan @Lippenfritz. Anders kom je niet achter je LSD-pilletjes vandaan. Persoonlijke agenda dus.

   Verwijderen
  9. ach gaan we persoonlijk doen schat?

   Verwijderen
  10. Ja natuurlijk, anders dringt het niet tot je door, en ga je eerst heel gewichtig urenlang dompraten over: "Ik ben geen anti-semiet, ik ken Joden, en heb zelfs virtuele sex gehad met een israeli, en, en, en, en.."

   om weer te eindigen in een stompzinnige enkelzijdige discussie.

   koop een ticket naar Gaza. Meld je aan bij Hamas. Ze hebben sinds de zomer heel veel vacatures.

   Verwijderen
  11. Je kent me goed genoeg lijkt me om te weten dat ik me nooit ergens voor zal aanmelden.

   Verder heb je volgens mij wel een punt, ik val in de herhaling.

   Mijn muzieksmaak overigens niet. Vergeet je niet te dansen zo nu en dan? https://www.youtube.com/watch?v=z99tKM6NYPI

   Verwijderen
  12. Jouw tragiek is gewoon dat je niet van dat Zionsme afkomt. Iedere ideologie, iedere vorm is vals en vervalst het wezen van de mens.

   Verwijderen
  13. Kijk, muziek past je beter, dan dat autistische gemompel over die stoute Israeli.

   Hier word ik wel warm van.

   Verwijderen
  14. ja dat snap ik, ik heb nog wel meer voor je, maar dat zionisme past ook niet bij jou.

   Verwijderen
 2. Waar gaat het over.

  Een randdebiele couch potato, die na 100 DVD's en even zoveel sixpacks Schultenbrau gelooft dat zombies bestaan en uitgeroeid moeten worden, want dan ben je een held, net als in de film. Pief, paf, poef.

  Met het hele conflict in het Midden-Oosten heeft het geen ene zak te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, maar wel goed dat ze hem hebben opgepakt.

   Remember: Nederlands gekkie slacht Brits meisje af in India. Hij dacht dat ze een AIVD-trol was.

   "zombies bestaan" is nog een trapje verder.

   Verwijderen
  2. Tuurlijk Ziva, en goed, dat wat nog resteert van zijn hersentjes even wordt nagekeken.

   Overigens, van de twee personen, die aangifte hadden gedaan van het filmpje, had er één gedacht dat het over "journalisten" ging, in plaats van over "zionisten".
   Denk je dat je een statement maakt met je drie minuten Youtube, verstaan ze je bezopen gebrabbel niet eens.

   En Fritzl,
   je stoeipartner Adamas is inmiddels verhuisd naar Klokkenluideronline.is

   Verwijderen
  3. is dat zo?, jammer dan, die kerel heeft tenminste nog wat humor in zich

   Verwijderen
  4. Hij heeft zeker humor, en hij heeft het bij Klokkenluideronline dan ook enorm naar zijn zin.
   Je moet hem daar eens op gaan zoeken, dan zie je ook eens wat van de wereld.

   Verwijderen
  5. ik weet zeker dat ik meer van de wereld zie dan jij, vraag maar aan ziva

   Verwijderen
  6. Fritzl,

   fijn voor je, maar aan wedstrijdjes bluffen wie de grootste piemel heeft, doe ik al sinds pakweg mijn vierde jaar niet meer mee.

   Verwijderen
  7. Goedzo.

   Aan wegpesten deed ik zelf ook nooit mee.

   Verwijderen
 3. Het was geen vuurwapen, maar een op een vuurwapen gelijkend voorwerp :) [nep wapens]

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus als iemand jou op een avond overvalt en een 'vuurwapen' voor je gezicht houdt en zo je laptop meeneemt vind jij het helemaal goed wanneer de politie je daarna uitlacht met: 'hahaha meneer het was een nepwapen. Dat zag je toch wel?! Sukkel. Jammer man!!!"

   Dan ga je natuurlijk helemaal gerustgesteld naar huis.

   Verwijderen
  2. dat is geeneens een vergelijkbare situatie, hou maar op

   Verwijderen
 4. Iedereen zou eigenlijk eens de presentaties van Miko Peled moeten bekijken
  http://en.wikipedia.org/wiki/Miko_Peled
  http://youtu.be/TOaxAckFCuQ
  Man, dan gaan je oogjes wel open.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach helemaal niet. Je spiegelt je eigen onwetenheid en gebrek aan ervaringen met dat conflict gewoon tegen het geluid dat je het meeste aanstaat. Dom volgen van een andere mening dus.

   Verwijderen
  2. @Lippenfritz(Whats in a name?)
   Ik zou mijn kinderen nooit toestaan om stenen te gooien naar mijn gedroomde vijanden,ook niet naar een land dat zich niet van de kaart laat vegen.

   Verwijderen
  3. Echt. Hoe beperkt is jouw inlevingsvermogen?

   Verwijderen
  4. Ik snap dat het jou niet aanstaat Ziva, maar de waarheid is soms hard.

   Verwijderen
  5. @Lippenfritz
   Het heeft niks te maken met inlevingsvermogen te maken, cq aan welke kant van de grens deze kinderen staan. Met normen en waarden, denk daar maar eens zorgvuldig over na.

   Verwijderen
  6. Jij wilt palestijne kinderen normen en waarden bijbrengen? Omdat ze stenen gooien, wat jij vanuit je gebrekkige emotionele belevingswereld niet kunt bevatten.

   Verwijderen
  7. ach ik ga geeneens met jou meer in discussie, jij bent zon schizofreen kutfiguur moeite niet waard

   Verwijderen
  8. Als schizofreen kutfiguur, met een gebrekkige emotionele belevingswereld, is het leven niet zo makkelijk Lippenfrites! Mind you, heb ik het nog niet eens over mijn beperkte inlevingsvermogen¿.

   Verwijderen
 5. Tja...als je dieper nadenkt zijn er meer gestoorden dan normale mensen. Op de site Xandernieuws is de beheerder helemaal dom. In het Israël conflict zijn er grofweg 2 partijen, beide partijen zullen best wel middelen hebben om de publieke opinie te beïnvloeden dus neutraal is niemand in dat conflict. Het kromme van Xandernieuws is dat de leugenaar Putin daar wel verdedigd wordt, terwijl deze man tussen 2000 en 2012 voor miljarden aan wapens aan aartsvijand Syrië heeft verkocht. Men steunt daar dus de aartsvijand van Israël terwijl men tegelijker tijd afgeeft op ons eigen Westen. Er zijn weinig sites waar ik me zo over kan irriteren als daar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat maakt Syrië (onze) aartsvijand als ik vragen mag.

   Verwijderen
  2. Het is Israëls aartsvijand en daarmee de vijand van de vrije democratie. Israël reken ik tot één van de weinige landen in het midden oosten wat een democratisch niet dictoriaal regime heeft. Bovendien een broeinest van terreur sponsoren als Hezbollah, als je niet gelooft google "Syrië sponser van Hezbollah" Daarbij nog IS die een gevaar is voor de complete Westerse democratie.

   Verwijderen
  3. Jij Marcel leeft in een waanwereld.

   Verwijderen
 6. Eén zin was niet compleet, Het moest zijn : Bovendien steunde een staat als Syrië een broeinest van terreur genaamd Hezbollah.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'steunDE'? SteunT zal je bedoelen. Er vechten duizenden Hezbollah strijders in Syrië aan de kant van Assad.

   Verwijderen
 7. Ha Ziva ; Ik ben er nog niet helemaal uit met NWO. Feit is dat die orde genoemd werd door o.a. Bush Senior en Kissinger Senior. Bush Senior heeft inmiddels de ziekte van Parkinson en Kissinger heeft een lapje nodig om zijn speeksel mee weg te vegen als hij praat en beiden hebben de NAVO in een bepaalde manier in de lift geduwd, maar wat er nu nieuw wordt aan een NWO? Het ligt er ook net aan wat wordt er verstaan onder een nieuwe wereld orde? Een voortvloeisel van de bestaande NAVO die militair en/of economisch door middel van boycotten ingrijpt in bepaalde belangrijke wereldgebeurtenissen. Als hier de definitie eindigt geloof ik ook in een NWO omdat deze term door bewuste heren ZELF gekozen wordt. Alleen wat moet hier verkeerd aan zijn> als dit alles is zie ik de NWO vooralsnog als een positief instituut.

  BeantwoordenVerwijderen