maandag 24 november 2014

Afscheid

Martin Vrijland nam gisteren al een voorschot op zijn afscheid. Hij deed nog een allerlaatste oproep voor donaties, maar heeft blijkbaar zijn conclusie al getrokken. 'Liever betalen mensen een abonnement voor een mooi gedrukte leugenkrant of geven nog wat extra aan de kabel-tv voor een uitgebreid pakket.'

Een week voordat zijn 'startersuitkering' stopt, en hij verplicht voor zijn bijstandsuitkering moet gaan solliciteren, maakte fulltime complotschrijver Vrijland de balans op: er komen te weinig donaties binnen en de advertentie-inkomsten waren 'niet noemenswaardig', dus het is einde oefening. Tja, wat had Vrijland nu eigenlijk verwacht? Dat een massapubliek aan zijn voeten zou gaan liggen? Dat menigeen massaal een Ebolapak of colloïdaal zilver 1000 ML via zijn site zou gaan bestellen?

Het is niet de eerste keer dat Vrijland zijn marktpotentie volkomen verkeerd inschat. De grootste zelfoverschatting was toch wel de Martin Vrijland Resistance Tour die hij in 2013 had bedacht. Martin zag zich als David Icke al langs de Nederlandse zalen trekken, maar moest de entreeprijs van ruim 100 euro voor een meet & greet, exclusief een donatie aan hemzelf, al gauw bijstellen onder het motto 'Het is crisis'. De Tour ging vanzelfsprekend niet door.

En langzamerhand komt Martin er nu achter voor wie hij werkelijk schrijft: een handvol malloten die maar al te graag zijn schrijfsels beamen, en hem ook nog wel willen liken op Facebook, maar daar toch echt geen cent voor gaan betalen. Of net als Vrijland dat niet kunnen.

Een ding lijkt lijkt Martin wel goed in te schatten: zijn minieme kansen op de arbeidsmarkt. Gelet op deze precaire omstandigheden is het al niet slim om ruzie te zoeken met vijanden, want die slaan dan meteen terug met een volgende proeve uit Martins toch al troebele liefdesleven. En zo wordt het alsmaar erger: geen bedrijf wil een David Icke-belijder over de vloer, laat staan eentje die zijn handjes en voetjes wel eens laat wapperen.

23 opmerkingen:

 1. Wat dat betreft lijkt de compleetmalloten scene hier in Nederland verbijsterend veel op die van de Amerikaanse. Zo ambieert Kat het om de Alex Jones van de polder 'truthers' te worden, maar voor die schoepende tuthola van een Martha heb ik ook al een totaal mislukte evenbeeld vanaf de overkant op het oog! Namelijk DEZE! Ook hij verkeert namelijk zoals Martha in de veronderstelling dat je met gekopieerde, gejatte dan wel geplagieerde content op het internet genoeg gullible suikeroompjes bij elkaar kan hypnotiseren waarmee dan ook nog eens je niets meer voorstellende klaploperij kan worden gesponsord! Echt, dat werkschuwe tuig presteert het ook daar nog om via verder door niemand meer gewilde en daardoor geboekte 'conferenties' de onbetaalbare rekeningen die daar het gevolg zijn met de meest 'dreigende' doemscenario's over het op zwart 'moeten' gaan vanwege een moreel financiële failliet uit de portemonnees van hun gullilbe aanhang te willen janken! En nog hebben die lijpo's de reputatieschade dat ze zelfstandig met hun klaplopende aanstellerij all over achter laten niet door omdat ze telkens nadat ze van de ongeloofwaardigheid weer eens op hun parasitaire bek zijn gegaan met een volgende jankverhaal hun cleptomanische oplichters lust proberen te bevredigen. Zo ook met een steeds weer terugkerende Martha. Let op mijn woorden! Hufschmid heeft dus over de perikelen van die Amerikaanse Vrijland echt een top hilarische verhandeling gemaakt. Om je te bescheuren zo trefzeker raak...


  Another topic I wanted to mention is that Mark Glenn held his No More Wars For Israel conference at the Marriott Hotel in Irvine, California during the weekend of October 13, 2007. There are some interesting aspects to this conference. First of all, consider how they advertised it. In addition to identifying the speakers at the conference, they had 7 people listed under the category called: "Open invitations have been extended to the following personages--" Among these seven people they listed were:

  * Former President Jimmy Carter
  * Presidential candidate Ron Paul
  * Former Prime Minister of Malysia Dr. Mohammed

  Mark Glenn is not the only person to use this technique to attract people. There is an organization called the Freedom Law School that does it, also. In August 2006, I wrote a bit about them and suggested that they could be another blackmail trap. They tell us that instead of paying income taxes, we should give them a smaller amount of money every year. The Freedom Law School has several conferences each year in different cities. In their brochure for their conference in November 2007, they list speakers such as Dave von Kliest, Ted Gunderson, G. Edward Griffin, one of the Loose Change video producers, and Mark Anderson, who works for the American Free Press. At a prominent location on this brochure is a photo of Congressman Ron Paul. In bold letters it says: Our Saturday evening banquet speaker Congressman Ron Paul There is an asterisk next to his name, and at the bottom of the page we find: At print time, Congressman Paul and his staff are aware of our desire to have him speak at our conference. However, due to his busy schedule, he couldn't give us a 100% confirmation of his attendance. What would you think if I told you that I was going to have a conference next month, and in addition to the confirmed speakers, I have open invitations to George Bush, Queen Elizabeth, and the Pope. And my Saturday evening banquet speaker is Jesus Christ, although at press time Christ could not give 100% confirmation of his attendance. People who use this technique should be considered con artists, and you should be suspicious of them. LEES of LUISTER!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met Kat als manassejood acht ik het in dit geval zeker waarschijnlijker dat de nazionistisch/ashkenaziache tak waarbinnen Erik D is uitgekakt het deze keer absoluut tegen de sefardische root gaat afleggen. Toch weer een te voorspellen rugstekende jodenstreek zeg!

   Verwijderen
 2. Tja, had hij nou maar zijn online identiteit beter bewaakt. Nu kan iedere werkgever makkelijk uitvinden dat Albeda zich Vrijland noemde. Al denk ik dat hij dat ook wel via zijn cv had kunnen laten lekken, daar is 'ie simpel genoeg voor zo heb ik het idee.

  Hopelijk gaat de overheid er flink bovenop zitten en gebruikt hem als testcase van hoe je eigenlijk met werkelozen om moet gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad. de overheid zou toch iets beter moeten kijken naar de levensvatbaarheid van een "zakelijk" initiatief voor ze dat met een uitkering honoreren.

   Verwijderen
  2. Wat ben jij toch een narcistisch pochende en daarbij tegelijkertijd onwetende oudjes van hun karige pensioen uitzuigende relnicht zeg! Je bent niets meer of minder dan een goedkope mannelijke joden hoer die een eenzame bejaarde achter het CS Rotterdam bedelend wist aan te klampen en daarom maar publiekelijk met de arme man oplichtend en al je hoeren collegae letterlijk uitzuigend de ogen hoopt uit te steken... Ben je nu werkelijk zo trots met dat walgelijke necrofilie van je dat je slechts aan een ieder die nog wil zien je onmenselijke afkomst zo doorzichtig crimineel bevestigend moet benadrukken? DEUHHH?!

   Verwijderen
  3. In Nürnberg machten sie ein Gesetz
   Darüber weinte manches Weib, da
   Mit dem falschen Mann im Bett lag.
   "Das Fleisch schlägt auf in den Vorstädten
   Die Trommeln schlagen mit Macht
   Gott im Himmel, wenn sie etwas vorhätten
   Wäre es heute nacht."

   Marie Sanders, dein Geliebter
   Hat zu schwarzes Haar.
   Besser, du bist heute zu ihm nicht mehr
   Wie du zu ihm gestern warst.
   "Das Fleisch schlägt auf in den Vorstädten
   Die Trommeln schlagen mit Macht
   Gott im Himmel, wenn sie etwas vorhätten
   Wäre es heute nacht."

   Mutter, gib mir den Schlüssel
   Es ist alles halb so schlimm.
   Der Mond sieht aus wie immer.
   "Das Fleisch schlägt auf in den Vorstädten
   Die Trommeln schlagen mit Macht
   Gott im Himmel, wenn sie etwas vorhätten
   Wäre es heute nacht."

   Eines Morgens, früh um neun Uhr
   Fuhr sie durch die Stadt
   Im Hemd, um den Hals ein Schild, das Haar geschoren.
   Die Gasse johlte. Sie
   Blickte kalt.
   "Das Fleisch schlägt auf in den Vorstädten
   Der Streicher spricht heute nacht.
   Großer Gott, wenn wir ein Ohr hätten
   Wüßten wir, was man mit uns macht."

   ------------

   nach Bertolt Brecht

   Verwijderen
  4. @Jeroen: Dat ook. Maar ook gewoon 'niet slap zijn, gewoon je 4 sollicitaties PLUS halen. En bij elke bijeenkomst die je mist op het matje roepen om een uur regels te gaan overschrijven. Ja, niveau school maar heel soms(!) is dat helaas nodig.

   Verwijderen
 3. Technische vraag.

  Ik ben gelukkig maar een leek op uitkeringsgebied, maar is het niet zo, dat Martijn Alberda een startersuitkering ontvangt, waarmee zijn inkomen wordt aangevuld tot bijstandsnivo?
  En dat hij vanaf 1 december gewoon bijstand krijgt?
  Met de verplichting om in het weekend even 50 identieke sollicitatiebrieven de deur uit te doen, waar hij toch nooit meer wat van hoort?

  Waarin zit hem nou het wezenlijke verschil, dat zijn website op de tocht staat?
  Zijn inkomen blijft toch per saldo gelijk?
  (Er vanuit gaand, dat de donaties te verwaarlozen zijn)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het punt is dat hij beschikbaar moet zijn voor arbeid. Als hij eerder niet kon werken vanwege de "fulltime" inspanningen voor zijn blog en hij kan dat daarna ineens wel, kan je daaruit concluderen dat zijn uitkering ten onrechte verstrekt werd en zou dat bruto van hem teruggevorderd kunnen worden.

   Verwijderen
  2. Aha, op die fiets.

   Ik las gisteren, dat de meeste tijd, die hij aan zijn website kwijt is, bestaat uit "nadenken".
   Met een joint liggend op de bank waarschijnlijk, pluisjes uit zijn navel pulkend.

   Misschien moet hij maar gaan multitasken.
   Als werkstudent heb ik destijds geleerd, dat borden wassen en nadenken na enige oefening uitstekend met elkaar te combineren zijn.

   Maar misschien lukt zoiets niet meer, als je de blauwe (of rode, whatever) pil op hebt.

   Verwijderen
  3. Ondertussen wordt jij, Jeroen, beschuldigt van het Yahoo-account van Micha Kat op zijn website. Het zou dus gehacked zijn door Eric Donk maar dat moet wel door jou gebeurd zijn aangezien "de junk Donk dat niet zelf kan". Kat zwelgt in zelfmedelijden en laat een spoor van vernieling na bij al zijn "vrienden" en natuurlijk ligt het nooit aan Kat maar altijd aan anderen....

   Verwijderen
  4. Het account van Kat hacken kan elke idioot.

   Email: drsmkat@yahoo.com
   Password: Demmink

   Verwijderen
  5. Hahahaha!! Ja zoiets...en dat op nationale wachtwoorden dag!! Hilarisch nieuws!!

   Verwijderen
  6. Tja, maar ik ben toch echt even op vakantie in de Provence en heb eerlijk gezegd wel betere dingen te doen. Zo was ik vandaag in Lacoste in het kasteel van Pierre Cardin dat vroeger van marquis de Sade was en bezocht de maîtresse van Albert Camus...

   Vind ik toch echt interessanter dan het hacken van een Nederlandse nobody als Kat.

   Verwijderen
  7. Het standaardgekje bij KLOK AIRVD denkt alweer dat je 'De Mink' bent.

   Verwijderen
  8. Tja, psychopaatje AIRVD stookt een beetje met stompzinnigheden en heel KLOL is weer om. Weet je, ik vind het best. Het is eigenlijk wel grappig.

   Verwijderen
  9. ach wat een toerist ben je ook he

   Verwijderen
  10. @Douwer

   En als het password: "demmink' niet werkt zou ik proberen: "MICHA KAT" in hoofdletters uiteraard, want er is geen beter password te bedenken dat 'micha kat'.

   Verwijderen
  11. "profeet" en 'vrijheidsstrijder' kunnen ook nog.

   Verwijderen
 4. "de mink" schrijft in het reactiegedeelte van KLOL:

  de mink zegt:

  Om misverstanden te voorkomen: de mink heeft geen enkele band met Swapichou, Barracuda of enige andere soortgelijke partij, hij is volledig zelfstandig. Hij houdt er niet zo van om op externe kanalen over Micha en zijn schrijfsels te gaan leuteren, dat doet hij liever op de kanalen van Micha zelf. Dat vindt hij wel zo eerlijk.


  Dat is leuk en aardig, maar De Mink vergeet voor het gemak dat Kat gedurende enkele jaren geen kritische reacties heeft toegelaten. Juist De Mink zou dit moeten weten, omdat hij zelf al frequent op KLOL reageerde toen kritiek daar nog wel werd toegelaten. Behalve van De Mink kwamen de kritische geluiden van o.a. Tunneltje, Piet de Vries (voorheen Grski), Commissaris Kassaar, Rabarberke en Zoeklamp. Misschien kan De Mink zich voorstellen dat die nu niet staan te dringen om zich met hangende pootjes weer bij de website van de chronisch liegende en lasterende gaskamerontkenner aan te melden en zodoende diens zieltogende bedoeninkje nog wat langer in de lucht te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Piet Bambergen zou zich omdraaien in zijn graf, vanwege het amateurisme van @adamas, de sukkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Achja, weer een kletskoeksite minder... ik maal er niet om...

  BeantwoordenVerwijderen