zaterdag 15 maart 2014

Fred

Achter de mysterieuze verdwijning van de Boeing van Malaysia Airlines zitten aliens, de loemenatie, Iranezen, of misschien wel de Nanuqsaurus hoglundi. Barracuda miste eigenlijk alleen nog de Demmink Squads. Die natuurlijk ook zitten achter de vermeende 'moord' op Fred de Brouwer, de journalist die het vaak aangehaalde Panorama/Gay Krant-artikel over Demmink publiceerde in 2003.

Een panische Henk Krol had Klokkenluideronline gebeld, meldde Micha Kat enige uren geleden. Want De Brouwer zou komende week bij Pauw & Witwasman verschijnen om te praten over Demmink en is nu dus in Thailand omgekomen. Eerst stond trouwens bij Klokkenluideronline dat De Brouwer 'vermoord' was, maar inmiddels is dat 'verongelukt' geworden, waarschijnlijk nadat Krol zich had gerealiseerd dat hij die Kat eigenlijk helemaal niet had moeten bellen. Op Twitter houdt Krol de oorzaak in het midden. Naar verluidt viel De Brouwer van zijn scooter en werd hij overreden.

Na de publicatie van de vermeende pedo-avonturen van de (toen nog niet met naam genoemde) topambtenaar Joris, eiste deze rectificatie. Panorama schreef daarop in een hoofdredactioneel commentaar dat ze 'op grond van nieuwe informatie' moesten concluderen dat hun bronnen 'onbetrouwbaar' waren. Dat was een soort herenakkoord, nadat een eveneens in opspraak geraakte deken van Weert de bladen civielrechtelijk op de knieën had gekregen. De Krolkrant en Pano kozen eieren voor hun geld.

Had De Brouwer dan nog wat schokkends te vertellen bij P&W? Niet echt. Op de keeper beschouwd, moest hij zelf toegeven aan Vrij Nederland, was het 'hardste bewijs' dat Demmink wel eens in de beruchte Praagse Pinokkio-bar was gezien, waar schandknapen hun diensten aanboden.

Barracuda kan niet anders concluderen dan dat die Demmink Squads vreselijke amateurs zijn. Micha Kat en Jan Poot lopen nog vrolijk rond. De laatste is al in de negentig en niet uit te roeien en Kat kon vorig jaar zonder drone boven zijn hoofd nog helemaal op en neer naar Frankrijk fietsen.Ton Hofstede (Haagse Complot) mag nog steeds schaamteloos alle HEMA en Albert Heijn-bonnentjes van mevrouw Storm opvragen.

En toen jeugdprostituee Frank Leenders aan De Brouwer had verklaard dat Demmink betrokken was bij de opnames van een pornofilm, viel niet deze Leenders, maar diens advocaat 'dood van zijn fiets'. Maar nee, de squads hebben het uitgerekend gemunt op een allang niet meer praktiserend journalist die inmiddels was gevlucht verhuisd naar Thailand.

Barracuda kan Demmink eerlijk gezegd geen ongelijk geven als hij stelt dat hij te maken heeft met lieden die denken dat de wereld vierkant is.

27 opmerkingen:

 1. P.S.M. Welbergen op hhc
  (...)Waarom is die onzin, al niet jaren geleden de kop ingedrukt.(...)

  De vraag stellen is hem meteen beantwoorden. Onzin is en blijft onzin en de optelsom niets + niets blijft nog altijd niets.
  Geldt ook voor Dankbaar. Die is afgedaald tot het Ben v.d. Brink niveau. Het eindeloos blijven herkauwen en herhalen van onzin en waandenkbeelden maakt het nog steeds niet tot waarheid.

  Bizar trouwens als Henk Krol daadwerkelijk met Kat heeft gebeld. Dat maakt eerstgenoemde er nu niet bepaald geloofwaardiger op en maakt zijn politieke activiteiten nog dubieuzer dan dat die m.i. in de ogen van velen al zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Overigens blijft Kat erbij dat het "moord" is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Roads in Thailand the sixth most dangerous http://www.nationmultimedia.com/national/Roads-in-Thailand-the-sixth-most-dangerous-30202575.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op Twitter is het momenteel helemaal feest met de Demmink-doodseskaders. Neem vooral eens een kijkje op de hashtag #Demmink. Dat is echt een open inrichting.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De man die de NL begroting wilde verneuken door het aanpassen van de rekenrentes, en pensioenleugens, HIV besmet bloed voortaan aan Willem Bever onderzoek wil overlaten, heeft kennelijk tegenwoordig een hotline met Thailand. Tijdsverschil is 7uur, en hij was notabene de eerste die het naar buiten bracht. Over timing gesproken! Ik lijk wel een complottert.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Barracuda: leuk bedacht, maar Gopal op KLOL ziet dat scherper:
  "Onder zulke omstandigheden is verkeer een gemakkelijk moordwapen." Wie ooit Demminks pad kruiste sterft niet in bed, dat begrijpt een kind.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt? Micha Kat en de oude Poot leven nog, last time i checked.

   Verwijderen
  2. Last time I checked ook. Ironie is een stijlfiguur.

   Verwijderen
 7. http://www.50pluspartij.nl/50plus/index.php/nieuws-archief-50plus/409-henk-krol-50plus-is-uitermate-sociaal

  Inkoppertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vervang eerst even 'Rutte' door moderater want dan beklijft het pas een beetje...
  BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Een naaste vriend van Fred schijnt gezegd te hebben dat hij er niet al te best uit zag de laatste tijd. Fred, vader van drie kinderen, was gescheiden en woonde alleen in een huis, net om de hoek van zijn ex vrouw en kinderen. Of de moord privé of werk gerelateerd is, wordt niet duidelijk uit de beschikbare informatie. Wel is helder dat de vermoorde Fred onder verdachte omstandigheden in dit nog prille jaar heen is gegaan. Ondertussen is de lijst van gegane compleet denkers dit jaar 12 & volgens de telling van Kat zelfs al tot de 13e gestegen!" BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Er zijn weer heel wat extra stekkertjes losgeschoten in de bovenkamer van Kat. Het is niet de vraag of er een definitieve meltdown in dat zieke koppie komt maar wanneer.

  Hopen dat hij dan bij de GGD in Amsterdam terecht kan. Want daar wordt Maud namelijk ook gewoon liefdevol gepamperd. En zo blijkt dit groteske -extra en breaking gegil- ook weer een wassen neus.

  Wat een ge-wel-di-ge 'journalist' is die Kat toch...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dof-topic: "ik weet niet wat hier te lachen valt……..ze zouden zijn uitkering moeten stoppen zodat ie moet werken… kijken of hij dan nog praatjes heeft…"

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Trouwens, als ik Kat was zou ik me ook 'breakie-breakie' zorgen maken over het feit dat Ben v.d. Brink al 2 hele dagen zijn schreeuwboekpagina niet heeft voorzien van het dagelijkse portie eindeloze herhalingen.
  Wellicht zit Ben ook al in een inrichting of zit hij ondergedoken vanwege een oproep om zich te melden bij een GGZ instelling hetgeen wat mij betreft tevens het voorland is van een passende maatregel voor Kat.
  Kan hij de aldaar verblijvende Napoleons, Elvissen en Jezussen gaan vervelen met zijn krankzinnige schuimbekkerij.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Volgens mij is 'onze' Maudje op zijn Mandarijns geschaakt MiGa!

  "Maud is inderdaad AIVD. Ze is heel makkelijk te bereiken. Ze heeft haar telefoonnummer opgenomen in de aangifte van 23 november 2013, artikel-12 procedure. Het is een pdf-file: brief-artikel-12-procedure-mo-nov-23-2013-bijlage-1.pdf Ik heb het vandaag gezien en uitgeprint. Daarnaast had ze haar telefoonnummer vermeld in de aangifte van 16 november 2011. 2011-november-15-mo-2013. Ik heb toen dat telefoonnummer gebruikt en kreeg haar aan de lijn. Ben er ‘s zondagavonds naar toe gereden en in een kroeg bij haar in de buurt met haar gesproken. “Hoe kom je aan mijn telefoonnummer” vroeg ze toen. Ik vertelde haar hoe. Enige tijd later keek ik en had ze haar telefoonnummer helemaal zwart gemaakt. Het huisnummer (10) had ze zwart gemaakt. Ervoor had ze ’09′ geplaatst en erachter ’11′. Dat was een duidelijke verwijzing naar mij. Zoiets is alleen duidelijk als je gestalkt wordt. Er wordt namelijk met codes gewerkt. Die begrijp je alleen indien je ‘ermee opgevoed bent’. Dat duurt een tijdje, dan ga je het begrijpen. Later is dat allemaal zwart gemaakt. Het hele verhaal van Maud is Lariekoek. Zo werkt een AIVD/MIVD niet. Die plaatsen geen grote camera’s. Indien zij echt gevolgd zou zijn, zij beweert dat zelf, om te zorgen dat je niets bekend gaat maken, dan krijg je ook echt niet de kans. Ook komen mensen niet uit zichzelf naar je toe om zoiets als: “Wat erg hè, wat wij je hebben aangedaan”. Betrokkenen ontkennen alles. Ze zwijgen als het graf." Source

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een van die KLOL gekken had blijkbaar even een helder moment: '@ Stout: Ik heb net even met de Politie van Pattaya gebeld en zij zeiden me dat er jaarlijks 26.000 mensen sterven in de allerdodelijkste dagelijkse verkeersituatie van de hele wereld, en dat ze geen onderzoek doen naar de allerdaagse realiteit. Met een scootertje door Pattaya rond-knetteren is volgens de Thaise Politie al een serieuze poging tot zelfdoding, net als in een bus, taxi of toektoek door Thailand rond te rijden/reizen. Iedere dag sterven er 100 mensen in het Thaise verkeer. Het is ook vrij normaal in Thailand om tamelijk beschonken achter het stuur te kruipen. Onder zulke omstandigheden is verkeer een gemakkelijk moordwapen.'

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hij blijft wat ingekopt droogjes, maar staat alvast wel messcherp boven water hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als Krol inderdaad Micha "Claim" Kat heeft gebeld, geldt voor hem hetzelfde als voor Rijkers van het Katholiek Nieuwsblad: wie Micha "Claim" Kat nu nog serieus neemt heeft het kritische vermogen van een theezeefje. Zo iemand kun je alles wijs maken over Demmink (en dat is Frank L. dan ook indertijd gelukt). En zou die deken van Weert in actie zijn gekomen als hij schuldig was? Schuldige priesters vluchten doorgaan naar een klooster in de Ardennen.

  Voorbehoud: als Krol Micha "Claim" Kat heeft gebeld. Met Micha "Claim" Kat als enige bron is dat bepaald geen zekerheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Waarom zoekt die Robert Horchner toch weer contact met die Kat, terwijl hij weet dat het weer in het extreme wordt getrokken? Raadsels....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. KLOL heeft naar eigen zeggen de boodschap van Hörchner "licht aangepast". Als je bedenkt dat de ontvelde knokkels van Els Borst daar afgeknipte vingers werden omdat de werkelijkheid toch altijd erger is dan de gesmade MSM schrijven illustreert Kat heel helder wat hij onder journalistiek verstaat.
   En of Krol inderdaad heeft gebeld is natuurlijk ook maar de vraag. Ik had hem nooit erg hoog zitten, maar zo dom zal hij toch niet zijn.

   Verwijderen
 18. Er is mij een clown bekend die met dit soort van talenten zo nu en dan complot geile lieden als Kat en Martina via vervormde stemmetjes telefonisch en al van alles in hun hitsige pannetje trachten te implementeren. Weer eens to-taal geslaagd schijnbaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Tracht in het enkelvoud & pannetjes in het meerdere perdon. Te hard geraakt zo net...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De vraag is en blijft wie er achter DE hand op het scrotum zit. Ik weet dat sinds mijn jodenstrekenwijsheid al lang, echter deze zaken zijn allicht verstandig om hier nog eens te vermelden. En geloof me wij zullen met beeldmateriaal hoe dan ook uit de school klappen. Wat en wie er daartegen dan ook in stelling gebracht zullen gaan worden. To hell met de uitverkorenen van Shitrahëll;

  "One of the men with whom he has a lot of contact, has a transport company in Weert, along the provincial road. At the corner of his property is a brothel. Normally meet men there working women, but occasionally there are celebrations for pedo's organized. Most straight-pedo, but twice a year, for gay pedo's. JD would be seen there. There have even photos are in circulation. There is a lot to have been. Do The owner would have his guests blackmail."

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Relax Papi, tis weekend en mooi weer :P http://izismile.com/2013/06/04/israeli_defense_force_girls_gone_wild_72_pics.html

  BeantwoordenVerwijderen