donderdag 27 maart 2014

Noodsite

De Derde Wereldoorlog lijkt uitgebroken onder plotters. Later meer over de verwijdering tussen Micha Kat en Martin Vrijland, maar we hebben ook nog Niburugate. Roerganger Anton Teuben lijkt weer eens op een zijspoor beland en heeft nu zelf maar een noodsite uit de grond gestampt. Wat er allemaal is gebeurd, is na te lezen bij luis in de pels Urubin.

Hoewel, Barracuda is er niet echt veel wijzer van geworden. Niburianen Maurice en Tabitha Wasbauer hebben om nog altijd onduidelijke redenen Niburu.nl gekaapt, en hun lezers wijsgemaakt dat Teuben met pensioen is gegaan. Daar schijnt Teuben zelf heel anders over te denken. 'Besef dat vrijwel alle sites zijn geïnfiltreerd en je nu met de kennis en ervaringen moet werken die je zelf hebt opgedaan.' De Wasbauers runden ooit een webshop met alternatieve middeltjes en volgens Urubin wordt de site voortaan dan ook gebruikt voor het onder de aandacht brengen van een soort mentale Haarlemmer olie: 'Obesitas te lijf met hypnose. Kan dat?'. Klinkt behoorlijk fout.

Barracuda is de tel van het aantal Niburu-afsplitsingen inmiddels kwijtgeraakt, want in 2012 kaapten Jeff Poelstra en Alexandra Heydebree ook al eens Niburu. Zij gingen uiteindelijk verder als Niburu.co.

Bij Wanttoknow.nl buitelen voor- en tegenstanders van Teuben inmiddels over elkaar heen. Urubin heeft Teuben echter de helpende hand toegestoken en wil het oorspronkelijke Niburu - zeg maar Cola Classic - onderbrengen bij World Unity. Een wat merkwaardige actie, aangezien de sitebeheerder Kraven Teuben in het verleden voortdurend de oren heeft gewassen. Maar Kraven heeft de vijand dit keer de oorlog verklaard: 'Wasbauer gaat neer. Hell is coming and can not be denied…'

Kortom, je hebt nu Cola Classic, Pepsi, Dr. Pepper en Cola Zero, maar het smaakt allemaal hetzelfde: nog meer stupide berichten met koppen als Activeer je derde oog met een magneet en de Illuminati symbolen van de BBC?

Ook terug van weggeweest is Argusoog, blijkbaar eindelijk losgetrokken van zijn oprichter Arend Zeevat. Op de sneak preview staan plotsklaps verhaaltjes over kiemgroenten, natuurvoeding en hennep. Ook dat riekt sterk naar handel.

Maar ja, ook in de altowereld geldt dat er centjes verdiend moeten. Vraag maar aan Johan Oldenkamp, 'van de familie van Godsdienstige mensen', die de belastingdienst een dezer dagen liet weten 'niets meer uw stelende dienst van doen wenst te hebben'. 

49 opmerkingen:

 1. Yvonne Keuls,complottertje?nooit geweten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schrijfster Yvonne Keuls in ,1 vandaag,!
  De lafheid bij politici en de arrogantie bij justitie in de zaak van kinderrechter Rueb.

  Klinkt bekend???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yvonne Keuls in ,Vrij Nederland, van 1 Mei 2010;

  11 aangiftes van minderjarigen van sexueel misbruik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Geen veroordeling>Logisch toch???Kinderrechter werd als uiterst goede man in media afgespiegeld die zulke kwade aantijgingen niet verdiende.

  Hier mag barra en zijn volgelingen het mee doen vandaag naar eer en geweten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kleine herstelling.de 11 aangiftes hadden betrekking op Rechter Van Der Ven uit Nijmegen.Overigens ook niet veroordeeld maar naar Portugal verhuisd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar hebben we warhoofd nummero zoveel. Schrijf het eens coherent op, of heb je weer te veel aan een joint zitten lurken?

   Verwijderen
 5. John,

  Verder nog iets toe te voegen aan deze kwestie?
  Of ben je meer geintresseerd in het gekibbel tussen Micha Kat en vrijland.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Om het feest nog een versnelling hoger te zetten:

  Arend vertelde in al die tijd dat ik goed contact met hem had nooit dat zijn beide dochters werkzaam waren in (...), dat gaat hij nu wel doen aangezien er 4 a 5 man onderweg zijn naar (...) om hem hierheen te brengen, verstoppen zou zeker niet slim zijn aangezien wat voor soort mensen ik hiervoor ingezet heb.

  Bron: facebook BvdB, 3e berichtje van 24 maart

  Nu is Maud al weken spoorloos (lees: die wordt liefdevol verzorgd in een GGZ-instelling) maar moeten we ons nu ook nog zorgen gaan maken of we ooit nog iets van Arend Zeevat gaan vernemen met deze 'burger-arrestatie' van Ben's 'buitenlandse vrienden'?

  En het is me een lekker weertje...ROFLOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is wel een stelletje hoofdpijn zeg. De een is nog verder verknipt dan de ander.

   Ook dat gesprek van Victoria met die Ierse PM; "He stole my breast pump, you know". Hilarisch gesprek, maar ze klinkt heel erg in de war...   Verwijderen
  2. Net beluisterd. Bizar. Zie (hoor) je het al voor je? Maud of Myra (ook al zo'n zeldzame) die bij Rutte hun beklag doen dat hun borstkolf apparaat is gestolen...

   Gerelateerde google zoekopdracht: breast pump to make breast bigger

   Lekker hoor ;-)

   Verwijderen
  3. hahahaha... you wish ;-)

   Bovendien dan worden ze zo gevoelig dat je er niet meer aan mag zitten. Dus ;-)

   Verwijderen
 7. Schitterend filmpje op de site van Vrijland. Micha Kat in gesprek met "aartsvijand" Yehudi Moszkowicz. .
  Kat: "Het gaat niet zo goed met onze... ons [moeilijk verstaanbaar]." Moszkowicz: "Daar moeten we zo even over praten." K: "Nou ja...". M: "Nee, ik heb er alle vertrouwen in met jou." (slaat Micha op de schouder). (Kan iemand verstaan waar het niet zo goed mee gaat?)
  Vrijland even later: "Mag ik dit gesprek filmen?" Micha: "Nee! [herstelt zich] Nee, hoeft niet."
  Micha Kat in al zijn glibberigheid in beeld gebracht in 28 seconden. De onthuller onthuld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. (Filmpje inmiddels verdwenen van Vrijlands site, maar (nog) niet van YouTube.)

   Verwijderen
  2. "het gaat niet zo goed met onze overeenkomst".

   In het andere gesprek is het Yehudi die kort Nee!, zegt en Kat volgt dat op met "Nee, hoeft niet".

   Verwijderen
  3. Schitterend. "Het gaat niet zo goed met onze winkel." (Micha Kat)

   Verwijderen
  4. Bedoelen we hetzelfde flmpje op 0,12
   Daar zet ie echt het gaat niet zo goed met onze uhuhuh onze winkel
   En de tijd onderin loopt gewoon door dus geen knip

   Verwijderen
  5. Ik hoor nu ook duidelijk "overeenkomst", en ik twijfelde al over wie dat eerste "Nee" zei. Dat de beelden van twee verschillende ontmoetingen zijn is me niet opgevallen, ik ben niet voor speurder in de wieg gelegd.

   Verwijderen
  6. oeps, ik was een beetje te stellig mbt dat tweede fragment. Ik herinnerde me namelijk deze confrontatie (gesprek) tussen Kat en Yehudi. Maar dat is dus niet hetzelfde, en ook niet tijdens een KG tussen Kat en Yehudi, maar tijdens de meeting bij de Deken tussen Kat en Yehudi waar die 'overeenkomst' zou zijn geboren.

   Wellicht is dat tweede fragment dus wel dezelfde dag in Utrecht, en is het het gesprek 'waar we nog even over moeten praten' zoals Yehudi Kat aangaf.

   Verwijderen
  7. Overigens verdedigt Yehudi tegenwoordig een sekte die tegenstanders om het leven brengt, samen met de nogal louche advocaat Arthur van der Biezen, tegen wie nog een tuchtonderzoek loopt in verband met heling van gestolen schilderijen. die is kortom nogal aan het afglijden

   Verwijderen
  8. Het is in die kringen toch helemaal niet gebruikelijk om toestemming te vragen om te filmen?

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 8. Ik versta idd ook echt winkel, overeenkomst past niet in het tijdsbestek

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoezo past niet in tijdsbestek? Volgens mij is dit gesprek in de rechtbank Utrecht. Dat andere gesprek is op een ander veel vroeger moment opgenomen, namelijk tijdens een KG tussen Kat en Yehudi. Yehudi wilde toen niet met Kat praten. Vrijland manipuleert weer eens met zijn editing.

   Verwijderen
  2. hahaha en nu hoor ik ook overeenkomst..... damn wat slecht geluid al doet!

   Verwijderen
 9. Hilarisch filmpje trouwens inmiddels bij klol (reactie micha op coup van martin vrijland) waarin kat -zonder dat hij dit zich natuurlijk bewust is- de onbeduidendheid van zijn eigen klol waanzin even fijntjes duidt.
  Want laten we wel wezen, vrijland is een relatief kort geleden aan het firmament verschenen bedelende überloser die in krankzinnigheid op zijn idiotenblog die van klol niet overtreft (en daar overigens ook niet voor onderdoet, doch dit terzijde).
  En zo'n faalhaas groeit dan binnen notime uit tot een gevaar -er wordt zelfs een coup gepleegd- voor het 'degelijke', 'betrouwbare' en het zich al jarenlang handhavende klol van 'autoriteit' micha kat?

  Mooi ook dat wat kat over vrijland van een spiekbriefje zit op te lepelen domweg 1 op 1 op hemzelf van toepassing is. Ieder contact met de realiteit is volledig afwezig. Bij beiden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, Kat maakt er weer een mooi verhaal van, inclusief het maar weer eens aanzetten dat hij Kat de professional is. De journalist, en Martin natuurlijk een amateur die niet weet waar hij mee bezig is.

   Bizar wordt het alleen wanneer Kat begint te brabbelen dat Martin Vrijland doordendert met zijn beschuldigingen richting die spijkertoestand, terwijl hij even had moeten wachten op een reactie van Peter Poot.

   Niet alleen is een dergelijk protocol Kat zelf volkomen vreemd, maar de interviewer tegenover hem is nota bene Peter Poot zelf.

   Nee, dat is een teken van 'authenticiteit' en 'onafhankelijkheid' die Kat zich zo graag aanmeet.

   Verwijderen
  2. Ook leuk om fotootjes van Abramoff samen met mensen van de roestige spijker te zien. Martijn gooit nu alles in de uitverkoop!

   Verwijderen
  3. Ik moest erg lachen om de redenering waarmee Kat een deal tussen Poot en Justitie uitsloot. Als Poot en Demmink een deal hadden gesloten, dan zou Fred de Brouwer toch niet vermoord zijn in Thailand? En dat met een stalen gezicht.

   Verwijderen
  4. Oké, is dat Peter Poot zelf, die interviewer? Weinig verheffend weer en je vraagt je af of die mensen nu werkelijk helemaal niets nuttigers te doen hebben?
   En het zijn leuke bedragen die vrijland noemt. Ik zou zeggen, tip de FIOD martin. Maar dan moet je natuurlijk ook wel even die 200 euro die je van kat hebt gekregen bij de Sociale Dienst melden...

   Verwijderen
 10. En dan zeggen ze dat vrouwen erg zijn. Fittie of bitch fight? Het maakt allemaal niet uit, maar zeg nooit meer dat vrouwen erger zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ene Guus Kolenaar reageert op de site van Vrijland:

  Die bedreiging van Micha met motor en vuurwapen kwam uit de hoek van zogenaamde ‘oppositie’ website Barracuda. Die horen er ook bij, spelen de andere kant.

  Zo hoor je nog eens wat. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaha, we werken voor defensie, vangen bovenmodaal en huren als 'breakie, breakie' Kat door het lint gaat, motormuis in. Jammer dat we Obama vanwege ons dienstrooster -lees, bespioneren van de alternatieve media- niet mochten ontmoeten. Wat een stel mafklappers zijn daar, het is wel te geloven.

   Verwijderen
 12. ik moet Micha trouwens wel een beetje gelijk geven hoor. Hij gaf Martijn dus nog 200 euro en datzelfde gesprek zat Vrijland dus op te nemen om hem zwart te kunnen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. He ik ontwaak...;-):. Ik vond Micha altijd authentiek in zijn gekte en Martijn slechts een total loser.

  Maar ik moet mijn beeld bijstellen:
  Micha is gewoon een hoernalist. Een betaalde ophitser, querulant. Niets authentieks aan, als vanaf morgen Demmink hem 1000 euro per week toeschuift, gaat ie pro-demmink schrijven....
  Martijn blijft wel een total loser imo. Die gast is zo para dat ie zelfs vrienden / collega compleetdenkers met de verborgen camera opneemt....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tijdens MIJN kundalini ontmaagding hoorde ik laatst trouwens nog dat Maud bij haar half naamgenoot in Portugal is 'moeten' onderduiken vanwege het feit dat Micha de macht in polder compleetland to-taal voor zichzelf opeiste! In een boze bui (zowel Gepke als Kat zijn overigens beide joodsch he?!) zou Kat zelfs aan Maud hebben toegebeten dat zij maar beter bij Edwin kon gaan uithuilen daar hij allicht als mede koninklijk gegangstalkte lotgenoot beter kon begrijpen hoe met deze problematiek om te gaan dan wel ontvankelijker met haar veeleisende gezuig zou klaarkomen!? Dat liet ze zich dus blijkbaar geen 2x gezeggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik moet plots denken aan Der Untergang. Goede Godwin is goede Godwin.


  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sbxwXKguxbw

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als eerste 4 ,korte, reacties had ik wat gedeeld over de ervaring van,complottertje,Yvonne Keuls.
  Nadat John iets riep over een joint heb ik hem gevraagd of hij nog iets over de kwestie te melden had.Namelijk kindermisbruik door rechters waar de hele politiek te laf voor was om te reageren.

  Ik zei daarna dat hij misschien meer geintresseerd was in het gekibbel tussen micha kat en vrijland.

  En ja hoor!30 reacties verder enkel over het gekibbel en geen enkele over de ondervindingen van Yvonne Keuls in de jaren ,80 die nu weer ter sprake komen.

  De geschiedenis herhaalt zich!

  de politiek is te laf en zogenaamde barraonderzoekers willens en wetens blind.
  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zou een andere insteek zijn geweest, als er andere personen in het spel waren. In het geval Demmink rollen er lui over elkaar heen die zelf niet van enige smet vrij zijn. Yvonne Keuls haar werk heb ik destijds ook gelezen, maar hier zijn andere dingen in het spel Ik vraag me af hoeveel geld Poot en Baybasin al kwijt zijn om Joris te tekkelen.

   Verwijderen
 17. Zo kom je er mooi onderuit dorothy

  Zij spreekt van een megacomplot in Den Haag en laffe politici.

  Om het in jullie termen dan maar te zeggen.
  Yvonne ook een ,complottertje,?Het o.m wilde namelijk van niets weten in die tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het o.m. laat meer steken vallen,kijk maar naar de Schiedamse moord zaak, waar iemand onschuldig voor heeft gezeten. Over Lucia de B gesproken. Ik zou mevr. Keuls niet als een complottertje willen neerzetten ik heb haar boeken gelezen, maar ik heb recht op mijn mening en jij op de jouwe.

   Verwijderen
 18. Als jou mening je geruststelt,zal je die maar al te graag willen behouden.Dit is wat je in zulke situatie tegenaan loopt.Niemand wil zijn vingers branden.Ook in de zaak bbc in Engeland.

  Jij zal vast en zeker stellen,ja maar er is geen bewijs.
  Zolang er niets wordt onderzocht,zal dat ook nooit komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Here we go again, ik ben het er niet mee eens, dus ik zit fout. Ik betwijfel ten zeerste of de BBC zich aan een kutland als ons zal storen. Het zal hun echt aan hun kruis jeuken als Joris het gedaan zou hebben. Dan zou de BBC er maling aan hebben en hem alsnog gekruisigd hebben. Ja, we weten het al er niets onderzocht, het is allemaal een pot nat en hele volksstammen houden zich er mee bezig. Jammer genoeg is er in dezelfde drab, (gekocht of niet) dezelfde rotzooi.

   Verwijderen
 19. Dorothy,
  Wie is nu constant bezig complotters belachelijk te maken.
  En nu laat je opeens ruimte voor verschillende meningen?

  groetjes en weltrusten.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wel complottertjes roepen dat over zichzelf af. En aan jou ben ik geen verantwoording schuldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. misschien is mevrouw Keuls wel niet zo heilig en heeft ze maar 1 drang ... en dat is handel en vervolgens de misbruikte kids bijzaak zijn.??

  Vervolgens wat met het vlaggetje van Demmink wapperen, wat goed is om haar product sterker te maken .............. ??

  Overigens een tip als je weer eens wil lachen, de bijdrage van Kat de laatste 2 dagen.


  Megacomplot sja als ze voor het gemak Demmink erbij betrekt, het verkoopt natuurlijk voor geen meter als je bij de basis feiten houd.
  En dan blijft voornamelijk het verhaal staan van dat verhaal van Turkije.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. ""de politiek is te laf en zogenaamde barraonderzoekers willens en wetens blind""

  Nee hoor die nieuwe partij heeft er aandacht aangeschonken, waarbij je al kan raden hoe hun daar bij komen.

  Ze krijgen een mailtje of 80 binnen van mensen die allemaal het word kennen van Profeet Kat en zijn consorten.

  Voor deze partij is dat toch leuk om puntjes te scoren bij de toekomstige kiezers, en gaan vervolgens debiele vragen stellen tot vervelens aan toe. Terwijl het al heel helder is gesteld betreft hoe en wat en hoe onderzoek verloopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. ""Die bedreiging van Micha met motor en vuurwapen kwam uit de hoek van zogenaamde ‘oppositie’ website Barracuda. Die horen er ook bij, spelen de andere kant.""

  Mwwhooaaa dat kan nog wel eens een streek zijn van Kat zelf

  Destijds stond op de website Calimero (moskowitz) een schrijven van vrouwlijke rechter, vervolgens verklaarde de rechter dat ze niet meer kon leven met de handelswijze van het nederlandse justitie appraat. En ze vervolgens uit haar zelf afscheid had genomen.
  En vervolgens ook nog effe verklaarde dat justitie moedwillig het leven van Kat zuur aan het was om zijn leven onmogelijk te maken .........

  Toevallig had deze vrouwlijke rechter Kat bestraft, en vervolgens heft het OM de website de opdracht gegeven om het van hun site te verwijderen.

  De vrouwlijke rechter bekleed nog steeds haar functie .........


  Zou dit heel toevallig een productie kunnen zijn van de heer Kat ???


  BeantwoordenVerwijderen
 24. ""de politiek is te laf""""

  Er al eens over nagdeacht dat de politiek het verhaaltje immers wel kent, en eventueel ook het achterliggende verhaal en welke poppetjes er spelen.

  En vervolgens bij een vraagstelling van een burger aangaande Demmink , vervolgens je kunnen vertellen welke figuren je hebt bezocht ..........

  BeantwoordenVerwijderen