zondag 23 maart 2014

Middelvinger

Gelukkig, de kleine blonde smurf trekt niets van wat hij heeft gezegd terug. Bij de PVV fanclubben ging de vlag uit. Bij het ooit zo deftige Vrije Chroniqueurs, waar de ranzigheid de overhand neemt, verscheen prompt een afbeelding van een man met een dikke middelvinger. 'Ik heb geen moment getwijfeld aan Wilders. Dacht je nou echt dat die zijn excuses zou aanbieden of de handdoek in de ring zou gooien? Echt niet', aldus Rommel, die als hij op het podium naast zijn Geert had gestaan ongetwijfeld zijn broek had laten zakken en op zijn achterste had gewezen. Of iets had achtergelaten door de brievenbussen van de heren hoernalisten. Geheel in PVV-traditie.

Een andere dweepzieke PVV-fan noteerde op hetzelfde blog: 'Hier staat een leider, een staatsman van ongekende grootheid. Rustig, vriendelijk en weloverwogen spreekt hij met gemak te pers toe met de simpele waarheid en het hele verhaal. Je kan er niet omheen!'

Een staatsman van ongekende grootheid weet altijd nog de gelederen bij elkaar te houden, gaat niet willens en wetens bevolkingsgroepen schofferen, en daarbij ook nog eens breed staan grijnzen, bedrijft geen Goebbeliaanse propaganda, heeft nog iets van een moreel kompas en zorgt dat hij niet gelijk Hans Janmaat in een cordon sanitair opgesloten komt te zitten.

Maar kennelijk begint het ook bij Wilders dan toch een beetje te dagen: 'Ik weet niet waar dit eindigt'. Barracuda wel: de PVV steeg in de peilingen vanwege onvrede over Rutte 2, maar de stemmers zullen zich nu nu eens te meer realiseren dat er met kamikazepiloot Geurt niet te regeren valt. Nu niet en in de toekomst nog minder. Het politieke kompas van de PVV draaide de laatste tijd toch al verschillende kanten op, waardoor 'minder Marokannen' blijkbaar beter moest scoren dan 'minder Islam'.

'Is deze hele vossenjacht van buiten én binnen de PVV dan soms door islamieten of hun helpers op touw gezet?, vroeg een PVV-er op een andere webstek zich af. Niet opgelet zeker: Demmink zit erachter.

UPDATE: PVV daalt in de peilingen.

8 opmerkingen:

 1. Steek je nu je middelvinger op zijn wilderiaans despotisch uit naar al je commenters onder deze draad moderater? Zeer vreemde gevolgen hebben die spatjes van 'onze' Turk uit Venlo op jou voor een uitwerking. Of ben je het dofftopic gebazel nu ineens wel weer helemaal zat? Je zou trouwens pas maandag weer beschikbaar voor moderatie zijn, maar nu je ergens waar dan ook uit de PVV bent gebonjourd kom je hier je frustratie op je feedbackers botvieren alsof er niets is gebeurt? Vertel eensch wat scheelt er zo aan? Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Barracuda,op de bres om de verloren zaak van de MSM recht te trekken,en van de mondsnoerende logica is ook al niet veel meer over.
  Helaas,barracuda is zelf verworden tot een domdenk site.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je, met alle respect, ook nog inhoudelijk iets te vertellen? Bijvoorbeeld waarom de reguliere media een verloren zaak is, waarom er van de mondsnoerende logica niets meer over is of waarom het een domdenk site is geworden?

   Verwijderen
 3. Het Jonas Daniël Meijerplein in Amsterdam was vroeger de plaats waar wel eens gedemonstreerd werd tegen racisme. Anno 2014 is het de plaats geworden waar de fascisten opnieuw de joden kunnen aanklagen voor het feit dat zij het slachtoffer zijn. Het is te ziek voor woorden, en alsof dat niet erg genoeg is wordt Zwarte Piet ook uitgemaakt voor alles wat mooi en lelijk is.

  Hier is geen Godwin meer tegen opgewassen! Hier rest alleen nog één woord van George Orwell en dat is: "Newspeak!" Bezit is diefstal. Oorlog is vrede. FGM is het recht van de vrouw. Het benoemen van een probleem is een belediging.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is blijkbaar moeilijk voor bloggers om hun standpunten aan te passen aan een veranderende werkelijkheid. Het Wim Dankbaar-syndroom, zeg maar. Lieden als Filantroop, Neree en Bron zouden toch moeten inzien dat Wilders allang niet meer de Bolkestein-liberaal van 2005 is die vond dat de VVD te veel op een sociaal-democratische partij begon te lijken. Het recente meer/minder-incident is zonder meer beschamend, net als de betrekkingen die Wilders heeft aangeknoopt met Front National en Vlaams Belang, bepaald geen liberale partijen.
  Overigens wantrouw ik het anti-Wildersgeluid voor zover het afkomstig is van politici van concurrerende partijen. Die doen zich moreler voor dan ze zijn en denken vooral aan de verkiezingen. Ik herinner me nog al te goed de verschrikkelijke hetze tegen de politieke nieuwkomer Pim Fortuyn, die uiteindelijk leidde tot de fatale daad van een linkse mileuactivist.
  Maar het blijft een feit dat Wilders lelijk door het ijs is gezakt. Jammer, want eurosceptici en tegenstanders van de multikul kunnen nu in Nederland bij geen enkele fatsoenlijke partij terecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Het benoemen van een probleem is een belediging."

  Ach joh, doe toch eens niet zo crypto debiel? Wie heeft jou trouwens uitgepoept? Want de nieuwe realiteit is of je dat nou leuk of niet vindt al lang een feit heurrr. Tjonge jonge...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mis trouwens nog de nietszeggende mening betreft deze zaken van een frequent reagerende DP. Je zal meen ik heus niet direct op mijn oproep willen reageren, maar waarom geef je je private niet eens? Probeer overigens met deze oproep slechts over jouw rug andere aanbidsters jaloers te maken. That's all...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik las vrijdag(?) in de krant dat een reeks gemiddelde pvv-ers die tot voor kort echt iets in hem zagen, nu toch ook vinden dat hij te ver gaat.

  Wat blijft denk ik, is de harde kern. En wellicht de mensen die zijn schoorvoetende gedraai ('ik neem mijn woorden niet terug maar ik onderstreep even dat..' wel oké vinden of dat aanzien voor 'een staatsman die zijn rug recht blijft houden' of iets in die trant.
  Maar ook denkers kunnen het mis hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.