donderdag 20 maart 2014

Kaketoe

Er was dit keer iets goeds mis met de gemeenteverkiezingen, die een mokerslag werden voor Rutte 2. De Witte Kaketoe stond voortdurend in de schijnwerpers. Het ging de afgelopen dagen aanhoudend over Hitler-vergelijkingen, over 'een stad met minder lasten en als het even kan wat minder Marokkanen', over aangiftes tegen Wilders, over aangiftes van Wilders tegen Hozny, over PvdA-Statenlid Sjak Rijploegdie tijdens een debat de PVV een lijn stelde met fascisme, en over hoe links een PVV'er wel niet was.

Maar die hele PVV deed dit keer nauwelijks mee aan gemeenraadsverkiezingen, behalve in Almere en Den Haag. De politieke macht verschuift naar gemeenten, maar de PVV is daar nergens te bekennen. Na jaren van forse groei meende Wilders dat het verstandig was om zijn organisatie te consolideren, lees: zich ontdoen van bemoeiallen uit de provincie.

Gelukkig voor de PVV: Het volk bleef grotendeels weg, op een aantal dooien, een ezel en man verkleed in Burka na. De Vrije Chroniqeurs, hoofdzakelijk PVV-minnende Amsterdammers, zoomden bij gebrek aan beter in op Caroline Vonhoff, derde op de lijst van LP Amsterdam. Maar helaas: De Libertarische Partij leek zich vooraf druk te maken over de erfpacht, overmatige snelheidscontroles op de ringweg, e-sigaretten, en lagere belastingen voor ondernemers, maar wil geen Marokkanen naar huis sturen.

Geurt werd overigens verslagen in Den Haag, maar is weer de grootste in Almere. En Marokkanen hun paspoort afpakken, dat is het eerste dat Wilders gisteren de scanderende menigte beloofde.

UPDATE: Ook Marokkanenberaad doet aangifte tegen Wilders 
UPDATE: Advocaten: aangifte tegen Wilders nu kansrijk.
UPDATE: Duits persbureau vergelijkt Wilders met Goebbels.
UPDATE: Minder, minder enz. enz. Wat zei en deed Wilders gisteren precies?
UPDATE: 'PVV'er Van Vliet stapt uit fractie om uitspraken Wilders'.
UPDATE: DWARS doet aangifte tegen Wilders en komt met stichting.
UPDATE: Ook Van Klaveren uit PVV-fractie.
UPDATE: De brief van Van Klaveren aan de PVV: 'Het oude geluid moet terug'.
UPDATE: Cordon sanitaire voor PVV?

Huishoudelijk: weekend verder

5 opmerkingen:

 1. En hij deed ook mee in maar liefst twee steden ...
  Trieste vertoning die aangiftehype en Facebookactie.
  En nee, ben zeker geen PVV'ert.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weinig logica als het gaat om reacties op @Barra vandaag. Terwijl Wilders de wet op "aktie is reactie" tart als een mongool met een of ander arbeidscontract. Gewoon een oppakken voor een verhoor en een flinke taakstraf in een moskee, en NL staat op de kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Te bedenken dat NL hooguit 0,05% van de wereldbevolking uitmaakt, heeft Wilders de media in de greep als het gaat om exposure naar de rest van de wereld. Willen wij dat?

  nb.
  Heb ik het nog niet eens over de KLOL klucht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoezo weinig logica ?

   Het internet loopt over van soortgelijke reacties en nobody cares.

   Verwijderen
 4. De mensachtigen die zowel Chucky als zijn hele mede collaborerende polizieke bende chantabel bij de cojones beet hebben komen als 'verborgen' hand van achter de schermen wereldwijd steeds meer in hun blote kont te paraderen. Waarvan overigens de gevolgen absoluut met die van pederast-Pleuropa inclusief beeldmateriaal intens verweven blijken te zijn! Laat die martina en zijn opruiende jodenpooier dus maar schuiven 'hahaha'...;

  *,-Orthodoxe jood spil achter omvangrijkste kinderporno netwerk in de geschiedenis.

  BeantwoordenVerwijderen