donderdag 13 maart 2014

Edith

Complotters hebben op het wereldwijde web weer een gevalletje pseudologia fantastica ontdekt, dat natuurlijk waar moet zijn. Als regel geldt: Hoe gekker, hoe geloofwaardiger. Het verhaal, dat alweer enige tijd geleden opdook (Barracuda heeft nog wat achterstallig onderhoud) heeft nog niet echt zijn ronde gedaan langs de complotbloggen, maar kijk niet op als Micha Kat het binnenkort groots oppakt. Na de Supergetuige en Maud Oortwijn kan deze er ook nog wel bij.

Edith Komes uit Nijmegen zit in de mode en denkt dat haar vader al vanaf 1992 in verschillende landen van Europa is gemarteld. En dat die 'hele shit' is georganiseerd door voormalig NATO topman Wesley Clark. Toen nog Kroonprins Willem-Alexander zou haar enkele jaren terug 3 miljoen hebben geboden om het verhaal in de doofpot te stoppen.

Wat altijd opvalt aan gevalletjes pseudologia fantastica is het grote aantal beroemdheden dat een rol speelt in deze verhalen en Edith is geen uitzondering: 'Diezelfde week (1e week Juni van 2011) kreeg ik opnieuw diverse verrassingsbezoekjes. Het ene moment van Willem-Alexander samen met Richard Branson. Even later diezelfde week kwam Richard Branson samen met zijn vriend Stephen Colbert opdagen op die zelfde locatie. (Wegrestaurant Kalbecker Forst langs de A57 bij Weeze in Duitsland). Weer een aantal maanden (eind September van 2011) later heeft Richard Branson Bill Clinton meegebracht voor een kort bezoek langs de snelweg in Duitsland. Het personeel van Kalbecker Forst is buitengewoon aardig en begint enorm te grijnzen wanneer ik binnenstap. Men is immers inmiddels eraan gewend geraakt dat slechts enkele uren nadat ik aankom in veel gevallen een groot aantal celebrities binnen komen stappen, die men op een dergelijke locatie normaal nooit tegen zou komen.'

En: 'Bill Clinton, heeft in 2003 tijdens een bezoek aan Schröder ter gelegenheid van de heropening van de Amerikaanse Ambassade in Berlijn, letterlijk grapjes herhaald op TV die ik enkele weken ervoor aan de telefoon thuis over de Lewinsky affaire had gemaakt. Het gesprek met Schröder waarbij Clinton die opmerkingen maakte werd door of de Duitse of de Nederlandse TV uitgezonden.'

Plus: 'Ik nam gewoon in de zomer van 2000 de telefoon horen van de haak in mijn huis om een leverancier van bankstellen in Italië te gaan bellen en had volautomatisch ineens verbinding met Harrison Ford terwijl ik nog geen enkel nummer had gedraaid. Fraai hoe dat werkt. Het hele telefoongesprek van ongeveer 1 uur ging uitsluitend over de nog aanstaande aanval op het WTC van 11. September 2001. Ik heb daarbij getracht zoveel mogelijk details erover de vertellen met logischerwijze de bedoeling om het gebouw op tijd te ontruimen.'

Edith heeft in de loop der jaren twaalf keer gewaarschuwd voor de aanval van 9/11 voordat deze plaatsvond. De NAVO was zeer geïnteresseerd geraakt in haar voorspellende gaven. Zodoende had ze in 1975 Clark samen met Bush jr. al eens ontmoet. Ook wist ze in 2003 de verblijfplaats van Saddam.

Edith heeft haar verhaal inmiddels overal op internet gezet, in diverse talen, maar er komt blijkbaar niet echt respons op. Edith is boos op de politie in Nijmegen die haar aangifte niet wilde opnemen en de GGD op haar heeft afgestuurd. De Nationale Ombudsman moest er ook aan geloven. 'Ik stel u hierbij aansprakelijk en wel voor een bedrag van 100 miljoen euro per jaar dat voorbij gaat totdat mijn vader eindelijk levend terug komt. Gerekend vanaf de datum van het eerste bezoek van Willem-Alexander waarbij deze zijn excuus heeft gemaakt voor het feit dat de AIVD blijkbaar hier achter zit''

Gelukkig is er altijd nog wel een handjevol plotters dat dit soort verhalen natuurlijk weer meteen gelooft en daar vervolgens hun eigen fantasie op loslaat: 'Ik denk ook eigenlijk dat ze die voorspellende gaven heeft verzonnen maar door Wesley Clark is gedwongen om haar maitresse te worden en daarbij veel heeft gehoord over gladio-false flag aanslagen in de Verenigde Staten en Europa.'

16 opmerkingen:

 1. Inderdaad, hoe gekker hoe waarschijnlijker.
  Niet dat het per definitie niet waar hoeft te zijn, maar...er zitten toch wel dingen bij dat ik denk 'toets het eerst even aan de realiteit'. Zo is het best mogelijk dat iemand een bepaalde grap óók bedenkt. Of dat een grap inderdaad via via via bij iemand terecht is gekomen. Dat kan. Maar is dat een bewijs van een complot? Ik vind het onwaarschijnlijk. Om maar wat te noemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind je reactie nogal onsamenhangend...

   Verwijderen
  2. Is dat een grap met een verwijzing naar de tekst of serieus? In dat laatste geval: Ja er had wel wat met alinea's gemaakt kunnen worden.

   Verwijderen
 2. Fantastisch leesvoer. En dit is toch een waarachtig juweeltje?

  P.S. mocht u mijn toon of mate van irritatie niet op prijs stellen dan zou u de smerige schijt AIVD opdracht kunnen geven uit mijn verbinding te verdwijnen (wellicht voor het eerst sinds 1987). Het constant expres laten vastlopen van mijn computer zodra ik efficiënte e-mails aan het versturen ben door een dienst die live in mijn computer is ingehackt, levert geen positieve bijdrage aan het op peil houden van mijn humeur.

  Overigens is het bij Maud al meer dan 3 weken oorverdovend stil...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha, ja fantastisch inderdaad. Wat een kortgesloten mopperplotter is Edith.

   En ze houdt het al heel wat jaartjes vol aan haar blogs te zien. Ze verzamelt ook leuke contacten tijdens haar molentocht.

   Zoals briefje van de Assistent-director Counter Terrorism National Security Branch FBI, die haar bemoedigend informeert dat het consulaat contact met haar zal opnemen.

   Ik bedoel dat is toch een wat hogere klasse van aandacht dan Kat of Johan bij elkaar reutelen.   Verwijderen
  2. Precies.

   Daar waar Kat als hij zich telefonisch waar hij zich ook maar 'meldt' inmiddels meteen *klik* tuut-tuut-tuut te horen krijgt en Oldenkamp tevergeefs zijn hele agenda vrijhield (niet dat die agenda überhaupt gevuld is doch dit terzijde) omdat hij dacht dat de hele wereld aan zijn voeten lag nadat Johan 'ontdekt' had dat Jezus én Sinterklaas én de Kerstman was, wordt mopperplotter (goeie trouwens) Edith tenminste door de Federal Bureau of Investigation serieus genomen.

   Kijk, dan ben je pas goed bezig.

   Verwijderen
  3. Inderdaad. Waar Maud het nationale niveau niet weet te ontstijgen krijgt Edith (een geheel nieuwe ster voor mij) de wereldtop over de vloer. Knap.

   Verwijderen
  4. Komt nog bij dat geen hond het leest of begrijpt.

   Verwijderen
  5. Ja hoor, ik begrijp het volkomen. Ze heeft er schijt aan, dat blijft ze tot vervelens toe herhalen.

   Verwijderen
 3. Heel ongeloofwaardig voor de gemiddelde plotter. Iedereen weet toch dat de Amerikaanse regering en de NWO zelf achter 9/11 zaten?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ^ even voor de goede orde: ik was verkeerd ingelogd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Off topic: verhoor rechtbank Utrecht.

  Het is in de "zaak" Demmink weer roddel uit de tweede en derde hand wat de klok slaat. Wie wil weten hoe die Haagse roddel werkt moet mijn reactie (onder de naam Lezer) op het stuk van Barra van 20 juni j.l. nog eens lezen.

  Ander puntje n.a.v. een tweet van Barra. Henk Rijkers schreef in het Katholiek Nieuwsblad: "Voor de rechter maandag in Utrecht ontkende Storm dit bij hoog en laag, maar juist het feit dat zij het niet bij een eenvoudige ontkenning liet, pleit in veler ogen tegen de zuiverheid van haar verklaring."
  Dat "in veler ogen" is inderdaad loze retoriek, maar ik heb me zelf ook afgevraagd waarom Storm zich niet tot ontkennen beperkte, maar meende ter zitting de motieven van de directeuren te moeten duiden. Een mogelijke verklaring is haar ergernis over het feit dat de heren haar voor hun karretje probeerden te spannen. De Poot-activisten zien dat natuurlijk anders. Die zien in haar felle woorden een geval van "de aanval is de beste verdediging".

  Ik ben benieuwd hoe het verhoor zich vandaag ontwikkelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. tweets Saskia Belleman:

  Waarom Van Huet dat verhaal toch liet vastleggen bij notaris?

  Dat kwam omdat Demmink werd benoemd tot bestuurslid in comité dat tot doel had gevangenissen in Oostbloklanden humaner te maken.

  Van Huet: "Daar was ik laaiend over. Demmink was niet van onbesproken gedrag en comité had ook doel kindermisbruik te bestrijden."


  Tsja... Rancune verborgen achter een drogredenering. Ook dit verhoor gaat als een nachtkaars uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. tweet Marcel Haenen:

  Van Huet heeft belastende verklaringen over Demmink en seks bij notaris gedaan uit angst voor moord. 'Er zijn wel meer mensen omgevallen'

  En wie zijn dat dan wel, die zijn "omgevallen"? #aluHuetje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste Barracuda,

  dat je ongevraagd mijn foto en teksten overneemt van mijn diverse blogs vind ik niet erg, hoe meer aandacht hoe beter.

  Ik ken Wesley Clark al vanaf 1975 toen hij met zijn oude schijtwijf en zijn super arrogante zoon, Wesley junior naast mijn ouderlijk huis in Duitsland woonde (periode 1975 en 76).

  Vanaf 1992 is Clark mij gaan achtervolgen en stalken (er bestaat een lijst van meer
  dan 20 getuigen die hem allemaal hebben gezien, deze lijst is verkrijgbaar via
  BKA, Europol, Eurojust of Rijksrecherche, uiteraard bedoeld voor mensen die
  serieus onderzoeken en niet alleen maar teksten kopieeren en herkauwen vanaf het Internet).

  Verder is het uiteraard mogelijk voor mensen die serieus willen onderzoeken om heel veel zaken die ik beweer gewoon na te vragen. Mijn verhaal klopt 100%.

  De data waarop Willem-Alexander mij heeft bezocht zijn:
  1e bezoek: 26. September 2010
  2e bezoek: 17 November 2010
  3e en 4e bezoek: samen met Maxima en samen met Richard Branson: tijdens
  de eerste week van Juni 2011.

  Locatie telkens bij Raststätte Kalbecker Forst West, langs de A57 in Duitsland.

  Indien je echt Interesse zou hebben om de Waarheid te achterhalen en niet
  alleen maar teksten kopieert en deze van zeikend kommentaar te voorzien dan
  staat je uiteraard vrij om deze bezoekjes van de diverse celebs na te vragen
  bij het personeel van Kalbecker Forst.

  Ik fantaseer helemaal niet.

  Voor mensen die iets meer brein hebben dan blijkbaar bij jou het geval is, is het ook zeker niet onlogisch dat een combinatie van Pentagon en NATO met medewerking van de AIVD (toegegeven door Willem-Alexander) en de BND (weet ik via de Duitse politie) uiteraard in staat is om het volgende allemaal uit te voeren:

  1. Mijn vader martelen in België (in 1992 en 26. juni 1999), in Nederland (laatste week van Juli 1998 en eveneens laatste week van mei van 2011 met medewerking
  van de corrupte drek die in dit schijtland politie heet), en eveneens te martelen
  op een US Airbase in Duitsland (Spangdahlem Airbase in 1996).

  2. mij in September van 2004 uit mijn woning in Nijmegen ontvoeren.

  Overigens was Clark bij vrijwel alle gevallen van marteling zelf aanwezig en is hij
  verder 2 keer (in augustus en september van 2004) in mijn woning ingebroken.

  Wat wou je mij nou eigenlijk verwijten ?

  Dat ik daar geen goede zin van krijg ?

  Nee inderdaad - ik wordt daar niet vrolijk van. Maar de feiten die ik beschrijf kloppen 100%. Dus in plaats van teksten kopieeren en negatief erover zeiken
  kun je uiteraard ook contact opnemen met Clark in de VS en die leugenachtige
  hond, vragen naar zijn alibi maar daar is uiteraard wel lef voor nodig.

  MIJN VERHAAL KLOPT 100%

  BeantwoordenVerwijderen