zondag 30 maart 2014

Bitchfight

De bitchfight tussen Micha Kat en zijn kersverse aartsvijand Martin Vrijland levert interessante wetenswaardigheden op. Vrijdag kwam het tot een confrontatie tussen Kat en Vrijland in Frontierradio, waarbij presentator Rob van der Zon het eigen technische falen weer eens toeschreef aan duistere machten (hoe spannend wil je het maken?)

Aanvankelijk wilde Kat niet aan die uitzending meewerken, en dus kreeg Vrijland ruim de gelegenheid om zijn mooie theorie over een mogelijke deal tussen de Stichting De Roestige Spijker en de BV Nederland uit de doeken te doen, een deal waarbij de stichting met 'slappe getuigenverhoren' eigenlijk gewoon de onschuld van Demmink moet aantonen in ruil voor een geheime miljoenenschikking. Of zo.

En dat terwijl Vrijland niet eens zover had hoeven te graven om de rol van Kat hierin aan de kaak te stellen. De sappige details kwamen spontaan bovendrijven toen Kat alsnog aan de telefoon kwam en de twee elkaar verbaal in de haren begonnen te vliegen.

Kat had Vrijland verteld dat hij 4000 euro per maand vangt voor zijn werkzaamheden voor de familie Poot, en regelmatig voor overleg bij ze over de vloer komt. Op het eerste ging Kat niet in, het tweede werd wel bevestigd. Waarbij Kat ook nog wist te vertellen dat de familie Poot Klokkenluideronline.nl had helpen oprichten. Zo hoor je weer eens wat.

Blijkbaar is er even wat onmin geweest toen Kat wat al te overdreven de holocaust ging ontkennen, in die periode smeekte Kat zijn lezers bijna dagelijks om geld, maar intussen krijgt hij dubbel betaald voor de eindfase in de Demmink propaganda. Heer Knijff, leest u mee?

De zaak Demmink is er een van driedubbele agenda's. Poot wil justitie te kakken zetten als straf voor het mislukken van het Chipshol-project. Dat Demmink daarin een rol zou hebben gespeeld is niks anders dan een luie aanname van de oude Poot, die in de Volkskrant ook nog doodleuk verklaarde dat het hele vermeende kindermisbruik hem eigenlijk geen ruk interesseert.

Waarbij je je inderdaad kunt afvragen waarom de door Poot gefinancierde Stichting Roestige Spijker die hele poppenkast van de afgelopen weken heeft opgevoerd. Hoe dan ook, de zich onafhankelijk noemende journalist Kat blijkt niks anders dan dik betaalde propaganda te schrijven, waarbij het er kennelijk om gaat om het vuurtje steeds verder op te stoken. Al is het met vuige roddels.

De andere dubbele agenda is van advocate Adèle van der Plas, die haar tactiek prompt veranderde toen haar cliënt Baybasin het hoger beroep over de telefoontaps verloor. Dat was in 2004, nog geen jaar nadat de Gay Krant en Panorama hun verhaal over Demmink rectificeerden. En dus deed zich een mooie gelegenheid voor om het over een heel andere boeg te gooien. Alleen al om die reden moeten de Turkse aangiften met flink wat scepsis worden bekeken.

Je kan trouwens rustig stellen dat het gros van het anti-Demmink kamp er eigen agenda's op nahoudt: van de halve psychoten bij Klokkenluideronline die zelf met justitie in aanraking zijn geweest tot rancuneuze bajesdirecteuren die nog een appeltje met hun oude werkgever hebben te schillen. Of Ton Hofstede, die de zaak Baybasin/Demmink in verband probeert te brengen met een volledig uit de hand gelopen ruzie met zijn schoonfamilie (affaires die natuurlijk niks met elkaar te maken hebben).

En niet te vergeten Vrijland zelf, die onlangs zelf tevergeefs om geld bedelde bij de familie Poot, en met 200 euro van Kat naar huis reed, zwaar beledigd omdat die iets te demonstratief de beurs had getrokken.  

21 opmerkingen:

 1. Dan wordt langzamerhand de vraag wanneer het OM richting Poot/Kat in beweging komt. Wat Kat zo allemaal schrijft mag rustig strafrechtelijk worden aangepakt (smaad, laster, belediging, stalking, bedreiging) met Poot erbij voor uitlokking. Kan de FIOD gelijk even de boeken doornemen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omdat ik vanwege de despotische spatjes waarmee mijn soort al zo lang als ze hier op deze kloot mogen rondkruipen eveneensch bij swappyGO werd verbannen & uitgekotst, hier dan toch nog maar mijn verder niet veel meer voorstellende gereutelde keutel hahaha;

  "Ik heb er schoon genoeg van Alex! Dat je mij hier op je flut blog anoniem aanvalt is nog tot daar aan toe, maar dat je mijn vriendinnetje Ziva op zo’n achterbakse wijze als een goedkope hoer neerzet heeft mij vandaag doen besluiten dan maar eens aangifte te tegen je criminele fratsen te gaan doen. Daarna kan ik via je daarmee vrijgekomen ip gegevens meteen samen met mijn idfslet als regisseur een snuff productie in Rotjeknor bij je komen schieten. Het is genoeg geweest want ik lust je nu wel rauw jij smerige vuilnisbakken bloed HOND!" BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wist trouwens nog niet dat swaphatsjoe haar vorige item al had gewist. Heb zelf echter wel een picshot gearchiveerd waarvan HIER vooralsnog een slap aftreksel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja Jeroen is alweer terug. Ruzie zal wel bijgelegd zijn. Sterf kan je blijkbaar snel overheen stappen. Swap zal vanaf nu weer een mening weergeven. Andere meningen zijn niet gewenst.

   Verwijderen
  2. Ik geloof dat ik 'haar' tel. nr. hier bij moderator nog ergens zag staan (zo niet Xara paas dan even je @gegevens?). Zal er vanavond wel eens een belletje aan gaan wagen om te onderzoeken of die oto-devil niet alsnog haar site via al vergeven autorisaties hondsbrutaal heeft gekaapt. En uiteraard wat daar fysiek tegenover dient te worden ondernomen, want voor zover ik juist gescand ben staan er direct 20 Hellsbengels klaar om naar dat gecabaliseerde bolwerk van die relnicht op te trekken. Aan: Zicht in/op/uit het firmament. No shit SCHIEDAMSE-DEMON!

   Verwijderen
  3. Ja zou zomaar kunnen. Een vijandige overname. Meteen een nieuw kleurtje verf er tegen aan gegooid. Binnenkort weer dood. Phoenix liet weer alle kleuren van de regenboog door. Maar Jeroen beviel dat niet, en moest dus weer terugkomen. Een kleur, bepaald door Jeroen.

   Verwijderen
 4. Duidelijk bewijs dat Poot snr malicieus is. Dat is geen rechtschapen man, maar een wolf in schaapskleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nieuw was voor mij dat de heren Poot KLOL vanaf het begin (2003) hebben gesteund. Kat is dus al meer dan tien jaar hun propagandamannetje. Vader en zoon moeten zich diep schamen dat ze hun publiciteit laten verzorgen door een chronisch scheldende, liegende en lasterende pseudo-journalist. Voor hetzelfde geld hadden ze een vakman kunnen aantrekken. Een verzachtende omstandigheid is misschien dat Kat tot ongeveer 2008 in de ogen van de zeer oppervlakkige beschouwer voor vakkundig en integer journalist kon doorgaan. Zijn pathologische periode begon nadat zijn correspondentschap voor de Telegraaf op het laatste moment niet doorging.

  Kats bijdrage aan het interview was in zoverre opmerkelijk dat hij serieus en kalm overkwam. Hij probeerde Martijn diens obsessie met Roestige Spijker-secretaris Ottens uit het hoofd te praten. Kat stelde dat Ottens als Justitie-ambtenaar niet frequent met Demmink overlegde omdat hij geen topambtenaar was maar tot het hogere middenkader behoorde. Het grappige is dat ik dat zelf een jaar geleden al constateerde, zonder te weten dat het om Ottens ging. In een commentaar op dit blog behandelde ik Deel I van De Demmink Doofpot, geschreven door een toen nog anonieme "voormalige topambtenaar Justitie". Dat was dus Ottens. Ik schreef: (Ik betwijfel of het hier werkelijk om een topambtenaar gaat, want uit het rapport blijkt dat de schrijver nooit persoonlijk contact had met Demmink.) Het opmerkelijke van dat Deel I is dat Ottens geen enkel belastend feit over Demmink aandraagt en het Haagse ambtenarenwereldje onbedoeld als een verzameling roddeltantes neerzet.
  Ottens schreef in de Doofpot dat hij bang was omdat de banden van zijn auto waren doorgesneden. Nu ik zijn CV heb gezien (o.a. grensbewaking, Joegoslavië-tribunaal), heb ik wel een idee waar hij de daders moet zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik raad iedereen aan deze bitchfight te volgen op Twitter onder de hashtag #Demmink. Popcorn/zakje zoute pinda's bij de hand en je kunt uren vooruit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voortaan wel meteen even doorlinken he? Lui gecabaliseerde linkmichel.

   Verwijderen
  2. Hoe istie, Adamas? Zit de Mossad je nog steeds op de hielen?

   Verwijderen
  3. Vooralsnog is hetgeen er op de hielen wordt gezeten alles waar jouw allover hitsende üntersoort parasitair op zal blijven teren... totdat de wal het schip als vanzelf wel voor eeuwig gaat keren. Nogmaals, en dat is wereldwijd al zeer duidelijk te aanschouwen voor wie dat wil of kan zien achterbakse & rug stekende linksch machiel 'hahaha'...

   Verwijderen
  4. Geweldig, op twitter heeft Erwin L de youtube van Micha gevonden waarin hij een nos-correspondent vertelt over het misbruik voor wijlen prins Claus waar Demmink bij betrokken zou zijn.

   "De beschuldigingen tegen "Prins Claus" beginnen voor mij nu toch dermate serieus te worden, dat het onderzoekswaardig is geworden! #Demmink"

   Tuurlijk, Erwin....

   Het staat wel symbool voor de hele kwestie Demmink: eenieder die wat tegen justitie of de overheid heeft vindt in Demmink een voedingsbodem...

   Verwijderen
 7. Reacties
  1. In het land der blinden is het heel verleidelijk om mede afgericht debiel maar in het duister te blijven door ploeteren. Of ik betreed de compleetarena helemaal zelf en doe het op mijn eigenzinnige manier, maar voorlopig ga ik mij niet meer uitspreken wie er al dan niet een bitch is waarmee zogenaamd het gevecht mee aan gegaan dient te worden. Vandaar deze nog net iets te vaak verbaal in disbalans verkerende conversatie die daardoor helaas vol met subliminale elementen bij de goed verstaander blijft nagalmen!;

   "Please listen to the man that is being life sentenced because of the crimes of Dutch pedophilia leaders. No evidence, false documents, it's a shame! Free Baybasin!" Gepubliceerd op 30 mrt. 2014

   Verwijderen
 8. Het wordt steeds merkwaardiger om hier te lezen.. Maar ja, als men het riool op klol blijft volgen. Of bij Vrijland blijft volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De digitale en vooral introverte, Peeping Tom industrie, op zijn retour, dat is wat je ziet @zoistmaarniet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Weet je @Geen, Ik zie haat en afgunst. Ik zie macht en onmacht. En dat onderling onder mensen. En dat bevreemd me. Het is alsof ik mensen zie reageren die zo dronken zijn. Dat ze niet meer weten wat ze zeggen. Het zou best geheim code kunnen zijn. Maar dat terzijde. Een strijd tussen MK en Vrijland. is geen strijd. Want beiden zijn ze niks. En dat weten ze. Het leven kan zo simpel zijn. Als je tegen de groten wilt spelen. Moet men groot zijn. Als men machtig wil zijn moet men gemeen zijn. En dat zijn beide heren. Op het machtig na

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @zoistmaarnooit, of toch.
  Gewoon je verstand blijven benutten, en laat je niet gek maken door de digitale @papies die 20 Angels achter zich wil scharen, de onbenul weet nog niet eens hoe hij zijn veters moet strikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Antropologische groenteboeren zijn een eeuwenoud verschijnsel.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dankje @geen. Weet je. Die Vrijland en Kat zijn elkaar aan het kapot maken. Of ik het leuk vind. Dat laat ik in het midden. Want het midden is juist hetgeen wat telt. Want eigenlijk hebben geen van beiden gelijk.Omdat het gelijk niet bestaat bij hen.

  BeantwoordenVerwijderen